Ride With Eddy-wedstrijd voor het goede doel

Win een fietsreis met Eddy Merckx en steun de afdeling Kindercardiologie van het UZ Leuven.

Samen met Eddy Merckx de Eddy Merckx Classic rijden in Salzburgland op een Quick Step koersfiets. Dat is de hoofdprijs van de wedstrijd waar de site www.ridewitheddy.com je voor uitnodigt. Bovendien wordt bij elke registratie op de site automatisch tien eurocent geschonken aan de researchafdeling Kindercardiologie van het UZ in Leuven.

De winnaar van de wedstrijd trekt samen met Eddy Merckx naar Oostenrijk, om op 4 september de Eddy Merckx Classic te rijden in Salzburgland. Niet alleen zijn logies en vervoer in de te winnen prijs inbegrepen, daarbovenop krijgt de winnaar een Quick Step EMX-5 teambike die hij na de rit mag behouden. Voor andere deelnemers zijn er nog tal van andere wielerprijzen te winnen met  een gezamenlijke waarde van 20 000 euro.

Per deelname aan de wedstrijd, schenkt Eddy Merckx Cycles automatisch tien eurocent aan de afdeling Kindercardiologie van het UZ in Leuven, een instelling die Eddy Merckx al jaren ondersteunt.

Ride with Eddy is ook de slogan van de nieuwe reclamecampagne van Eddy Merckx Cycles.

Meer informatie vind je op www.ridewitheddy.com.