Zichtbaar in de duisternis

De kledinglijn Vizipro van Saucony zorgt door een feloranje kleur met hoge lichtafgifte voor een betere veiligheid voor joggers.

Met haar kledinglijn Vizipro verhoogt het loopmerk Saucony de zichtbaarheid van lopers. De Vizipro-lijn bestaat uit een runningjack, een vest en twee long sleeves. Mutsen en handschoenen vullen de lijn aan. De ProGrid Triumph 8 Vizipro vervolledigt het rijtje.

De hele Vizipro-serie is gemaakt in een feloranje kleur. Deze kleur heeft een hoge lichtafgifte, wat betekent dat deze zelfs in schemering nog duidelijk opvalt. Bovendien zijn zowel kleding als schoenen afgewerkt met 3 M Scotchlite details. De reflectie hiervan is even krachtig als het oorspronkelijke lichtsignaal. Zo zullen naderende automobilisten je niet snel over het hoofd zien!

Bij de jacks, longsleeves en handschoenen krijg je nu een afneembaar LED-lampje dat zichtbaar is tot ongeveer honderd meter. Het knipperlichtje kan eenvoudigweg opgeladen worden via de USB-poort van je computer. Twintig minuten laden zorgt voor enkele uren veilig lopen.

www.saucony.eu