Tweede editie Droombaancampagne begonnen

Vrijdag 18 maart 2011 ging in Graubünden, Zwitserland de tweede editie van de Droombaancampagne van start. De campagne telde vorig jaar meer dan 21 000 actieve deelnemers en bleek dus een waar succes.

Tijdens de campagne kunnen geïnteresseerden uit Nederland en België solliciteren naar een van de nieuwe droombanen. In totaal vallen er zeven niet-alledaagse verblijven van een week te winnen in Graubünden, het topvakantiegebied in Zwitserland. De eerste drie droombanen zijn vanaf nu geopend voor sollicitanten via de site droombaan.graubuenden.ch. Je kan al kiezen tussen een job als machinist bij de Rhätische Bahn, als non in het UNESCO Werelderfgoedklooster Val Müstair of als bergboer op een alp in Savognin. De eerste winnaar kan een week aan de slag als machinist bij de Rhätische Bahn.

Andere droombanen waarop men later dit voorjaar kan solliciteren en reeds vermeld staan op de site, brengen de deelnemers naar de Rijn waar ze een week als goudwasser aan de slag gaan, hotelspion kunnen worden in een viersterrenhotel in Lenzerheide of mountainbikegids in het bikersparadijs, Flims. Hier mag de winnaar een week lang de gasten – uiteraard met enige ondersteuning – door de bergen van Graubünden begeleiden per mountainbike.

In januari 2012 gaat de winnaar van de baan bij het IceSnowFootball-toernooi in Arosa met Nederlandse (oud)voetbalsterren dineren en hen gedurende een week begeleiden als toernooi manager.

Meer informatie vind je op droombaan.graubuenden.ch.