Sterke mannen en vrouwen in Antwerpen

Op 13 augustus 2011 gaat in de Antwerpse haven de eerste Belgische editie van de Fisherman’s Friend Strong Man Run door. 

Tijdens deze wedstrijd aan het Antwerpse Noordkasteel is niet je tijd of winnen het belangrijkste, maar is het al een hele prestatie dat je het parcours volledig hebt afgelegd. Het wedstrijdparcours bestaat uit twee lussen van 6,5 kilometer, elk met 12 hindernissen.

Bij deze Strong Man Run is vooral het beleven van plezier, het overwinnen van een uitdaging en het beleven van een formidabele dag het doel. Je mag elkaar helpen om de hindernissen te overschrijden en ook ludieke kostuums zijn bij een zulke wedstrijd niet uit den boze.

Doorheen de wedstrijd worden bevoorradingen en medische bijstand voorzien.

Voor meer informatie, ga naar www.strongmanrun.be.