Een tasje is te weinig, een trekkersrugzak is te veel

Met de X-ERT van Regatta ben je klaar voor elke stevige tocht. Of zelfs voor elk festival. 

Wie goed voorbereid aan een stevige tocht wil beginnen, heeft al snel zijn gewone rugzak vol zitten. Kiezen voor een trekkersrugzak, is dan voor “een simpele tweedaagse” of een festival geen optie.

Daarom komt Regatta met de X-ERT op de proppen. Met een inhoud van 35 liter is de rugzak net dat tikkeltje groter dan een normale rugzak en kan je er dus ook net dat tikkeltje meer in kwijt. Dankzij het gazen rugdeel met ventilatiesysteem, heb je ondanks dat extra gewicht geen last van een bezwete rug. Met ritsen aan de zijkant, hoef je niet noodzakelijk vanuit de bovenkant beginnen graven naar wat je onderaan verstopt had.

Handige rugzak dus voor onderweg, maar ook voor op het festival. In de rugzak kan je namelijk al je spullen bij begin en einde kwijt, maar is toch niet te groot om ook overdag over het terrein te sleuren. De verschuifbare borstband met veiligheidsfluitje krijgt dan ook meteen een nieuwe invulling: spreek een fluitsignaal af voor wie zijn of haar tent niet meer vindt en je hoeft je ’s nachts geen zorgen meer te maken in een verkeerde tent te landen.

Met een intern vloeistofcompartiment en een houder op de schouderriem, hoef je geen dorst te leiden op het terrein of tijdens je tocht.

Richtprijs: €55,00
www.regatta.com