Verre fietsreizen met SNP Natuurreizen

Wie het zowat gezien heeft op de Europese fietspaden, kan eens een wat verdere toer overwegen. 

Met het reisklassement “Verre Fietsreizen” biedt SNP Natuurreizen verschillende georganiseerde groepsreizen naar, u raadt het al, verre bestemmingen. Fervente fiets- en reisliefhebbers kunnen kiezen uit een uitgebreid aanbod dat gaat van Thailand, over Zuid-Afrika tot Jordanië.

Een kleine greep uit het aanbod:

Ga  de overvloedige pracht van Afrikaanse fauna en flora bewonderen met een reis van Kaapstad naar Port Elizabeth. Gedurende 18 dagen krijg je de kans het ruige maar wonderbaarlijke Afrika te ontdekken, zonder zelf iets van comfort te moeten opgeven. Dankzij verschillende uitstapjes krijg je meer te zien dan wat je onderweg tegenkomt, en kom je ongetwijfeld terug thuis met een mooie indruk van Zuid-Afrika.

Voor deze trip naar Zuid-Afrika betaal je €3215,00 inclusief vlucht, belasting en toeslagen.

Voor meer informatie over de verre fietsreis naar Zuid-Afrika, klik hier.

Bezoek de verschillende Vietnamese culturen, elk met hun eigen gebruiken en klederdracht, met een tocht van 25 dagen door Noord-Vietnam. Tijdens de fietstocht tussen de toeristische hoogsteden Hanoi en Viet Quang, passeer je zowel rustige fietspaden tussen de velden als levendige steden, maar ook prachtige vrije natuur en overweldigende natuurparken.

Voor deze trip naar Noord-Vietnam betaal je €2655,00 inclusief vlucht, belasting en toeslagen.

Voor meer informatie over de verre fietsreis naar Noord-Vietnam, klik hier.

Ontdek in 10 dagen de fascinerende woestijnen en het ongekend rijke cultureel erfgoed van Jordanië. Houd halte aan de Dode zee, bezoek de monumentale graftombes van Petra en kampeer tussen de rotsen van Wadi Rum.

Voor deze trip naar Jordanië betaal je €1525,00 inclusief vlucht, belasting en toeslagen.

Voor meer informatie over de verre fietsreis naar Jordanië, klik hier.

Bekijk ook zeker de andere verre reizen van SNP, zowel individueel als in groep.

Foto’s: SNP Reizen