DOEN 1 & 2 juni: Breakout Run in Schaijk

We durven ons ondertussen die hards noemen, na de zoveelste deelname van team Far Out aan de Breakout Run in Schaijk, Nederland (op 1,5 uur van Antwerpen). Maar snel ontsnappen? Dat is nog steeds een lastige…

Zandzakken, autobanden, emmers met grind, water, klimobstakels, muurtjes en monkeybars… stuk voor stuk lastige obstakels met een hoog fungehalte. Dat is wat je tijdens de Breakout Run in Schaijk te wachten staat.

Alles staat in teken van een een gevangenisuitbraak. Na de opwarming word je de celblokken ingestuurd, compleet met verklede bewakers en figuranten in gevangenispakken. Een echt ontsnappingsspel dus, met routes voor jong en oud!

Naast de ‘gebruikelijke’ runs op zaterdag en zondag biedt de obstakelrun Breakout Run ook een nachtelijke editie op zaterdag met een uitgelicht parcours. De jongsten hebben de keuze uit een obstakelrun voor Young Gangsters (12 t/m 15 jaar) of de Boeven (6 t/m 11 jaar). Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af.

 

Benieuwd? Het verslag Breakout Run van Team Far out van vorig jaar geeft je alvast een idee van wat je te wachten staat.

Breakout Run in Schaijk praktisch

Breakout Run in Schaijk

  • Wanneer: weekend van 1 & 2 juni 2019
  • Waar: Maashorst / Schaijk (Nederland, op 1,5 uur van Antwerpen).
  • Afstanden: 8 of 14 km (8 of 16 km voor de nightrun), voor kinderen: 2, 4 of 8 km.
  • Voor wie: iedereen (jong en oud) die van een sportieve uitdaging houdt!
  • Kostprijs: voorinschrijven kan tot 31 maart (voordeliger tarief), na 1 april vanaf € 21 voor kinderen en vanaf € 56 voor volwassenen.
  • Inschrijven kan individueel of als groep, familie of team.
  • www.breakoutrun.nl of facebook.com/breakoutrun

Shop Lokaal