Klaar voor de Spartacus Koppenberg in Oudenaarde?

Klaar voor de Spartacus Koppenberg in Oudenaarde

Nog 10 dagen aftellen! Dan is het tijd voor de Spartacus Koppenberg in Oudenaarde, op zondag 17 november. Alweer de allerlaatste Spartacus van 2019. Team Far Out is er klaar voor. Jij ook?

Kandidaat-Spartacussen wacht opnieuw een uitdagend parcours. Hoog, zwaar, vuil en mythisch: dat zijn de sleutelwoorden op 17 november. So let’s take dirty to the next level!

Spartacus Koppenberg in Oudenaarde

Je kan kiezen uit 10 km, met ongeveer 50 hindernissen, of 5 km, met 25 obstakels. Onder de gebouwde en natuurlijke zijn er veel oude bekenden, maar ook tal van nieuwe uitdagingen. Het traject is haalbaar voor iedereen en kan je op je eigen tempo afwerken.

En dan is er natuurlijk die mythische Koppenberg waar alles op en rond draait. En waar je uiteindelijk ook weer OP moet.

Liever aan de zijlijn? Supporters kunnen bijna alle hindernissen goed zien, dus ook voor hen is het: spektakel verzekerd!

Spartacus Hero?

Wie in 2019 alle vijf Spartacussen heeft afgewerkt, krijgt de titel ‘Spartacus Hero’, een unieke Spartacus Hero-medaille en een Spartacus-cadeau. Wie o wie van Team Far Out gaat daarbij zijn?

Praktisch

  • Wanneer? Zondag 17 november 2019
  • Waar? Spartacus Koppenberg
  • Kostprijs? € 52 (prijs inclusief T-shirt voor de 10 km).
  • Parking? Meersbloem-Melden, Oudenaarde. Vanaf hier is signalisatie voorzien naar de eventsite.
  • Afhalen startnummers en T-shirts: vanaf 10 uur. Start Spartacus Koppenberg in Oudenaarde vanaf 11u in waves.
  • Meer info en inschrijven op Spartacus.be

Volg de Spartacus Series op Facebook