Home Berghen WIN! Stoere wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

WIN! Stoere wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

0
WIN! Stoere wandelschoenen van het Belgische merk BERGHEN

Wandelweer! En daar hoort natuurlijk een stoer paar wandelschoenen bij. Mooi nieuws dus dat we twee paar wandelschoenen van het Belgische topmerk BERGHEN mogen weggeven. 1 paar voor heren en 1 paar voor dames. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Waar je met schoenen van Belgische merk Berghen vanop aan kan, is dat ze alles in huis hebben om bergen mee te verzetten, symbolische of echte. De schoenen verenigen bovendien het beste van twee werelden: het is een product van Belgische bodem, gemaakt in Europa door de beste Italiaanse en Portugese schoenmakers.

Win de BERGHEN Montana (V) of Bormio (M)

De twee modellen die we voor je hebben uitgekozen zijn de Berghen Montana en de Berghen Bormio.

Berghen Montana (t.w.v € 145)

Deze stevige, halfhoge wandelschoenen is gemaakt voor stoere dames. Heeft een sportieve look en biedt tegelijk de nodige enkelbescherming. Ideaal voor wat vlakker terrein, bij droog of nat weer. De buitenzool heeft een uitstekende grip, terwijl de EVA-tussenzool je een licht gevoel geeft en schokken goed absorbeert. Beschikbaar in maat 36 t/m 42.

Berghen Bormio (t.w.v. €110)

De al even stoere Bormio heeft een hoge schacht en een antischok-inzetstuk in de hak. Dit maakt hem zeer geschikt voor vlak of heuvelachtig terrein. Een ideaal wandelmaatje voor je wekelijkse uitstapjes over wegels, asfalt, rotsen of bospaden. De Vibram Civetta-buitenzool is veelzijdig en stevig. Beschikbaar in maat 36 t/m 47.

Beide schoenen hebben een bovenkant is van waterafstotend suède en Berghen-Tex.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: Wat is Berghen-Tex?
Tip: het antwoord vind je in een klik op de website van Berghen.

2. Kies je model en geef je maat op. Je kan kiezen uit de Montana (maat 36 t/m 42) of de Bormio (maat 36 t/m 47).

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 24 mei 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/Berghen_shoes of www.facebook.com/Berghen4U

5. Een onschuldige hand trekt maandag 24 mei de winnaar en maakt deze op dinsdag 25 mei 2021 bekend.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 + 12 =