WIN een zalige, warme Beanie Rib muts van Woolpower!

0
36
WIN een zalige warme Beanie Rib muts van Woolpower!

De eerste winterprik gevoeld? Zei er iemand zalig cadeautje voor Sinterklaas of kerst? Dan komt een Beanie Rib van Woolpower goed van pas. Behalve superleuk, is deze beanie ook zalig warm. Bovendien kan zowat iedereen zo’n muts gebruiken. Tof dus dat we van Benelux verdeler Hike-A-Way maar liefst 5 van deze mutsen mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig. Waag je kans!

Van Woolpower zijn we al jaren fan. Het merk heeft ons al meerdere malen door herfst en winter geloodst met comfortabele, warme onder- en tussenkledingstukken van merinoswol en zalige accessoires zoals vingerloze handschoenen en… deze heerlijke muts.

Win 1 van 5 Beanie Rib mutsen van Woolpower t.w.v € 55

De Beanie Rib van Woolpower is een klassieke, 2:2 ribgebreide muts. Het dikkere 400 grams merinosgaren dat voor deze beanie wordt gebruikt, zorgt voor een iets dikkere beanie, wat perfect is voor koude dagen. De beanie is wat korter, zodat hij goed om je hoofd heen past, heeft een brede gevouwen rand en weegt circa 130 gram.

We mogen vijf van deze mooie mutsen weggeven: twee in roestrood, een zwarte, een grijze en een olijfgroene. Ze staan allemaal even prachtig!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag.
Kan je merinoswollen kledingstukken van Woolpower op 60 graden wassen?
Tip: het antwoord vind je in het filmpje hierboven.
 

2. Vul je antwoord op vraag 1 en je gegevens vóór maandag 6 december 2021 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

3. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/woolpower_official/ of www.facebook.com/woolpower

#responsiblymadeinsweden #faroutgreatoutdoors

4. Een onschuldige hand trekt maandag 6 december de winnaars en maakt deze nog dezelfde dag bekend.

  Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
  (Optioneel.)

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
  (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

  Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  zeventien − zeven =