Trek ’n Eat

  Trek ’n Eat gedroogd eten
  Trek ’n Eat gedroogd eten

  Trek 'n Eat

  Dat er niets boven vers eten gaat, gaan we zeker niet ontkennen. Maar ja, als je op kampeertocht of trekking gaat, kan die halve ijskast nu eenmaal niet mee. Trek ’n Eat gedroogd eten is dan een ideale oplossing. De gevriesdroogde maaltijden zijn gemaakt met de beste ingrediënten, zodat smaak, vitaminen en mineralen optimaal behouden blijven, en volledig natuurlijk. Ze bevatten dus geen bewaarmiddelen, noch smaakstoffen of additieven.

   

  Het maakt niet uit waar je bent en wat voor inspanning je doet. Om je lichaam energie en kracht te geven, heb je goed energierijk voedsel nodig. Wie gaat kamperen, of op expeditie of trekking gaat, wil eten mee dat niet veel weegt, voorziet in de energiebehoefte, makkelijk te bereiden is, en ook lekker is. Trek ’n Eat gedroogd eten biedt je dat en veel meer. Met een paar simpele tweaks geef je bovendien makkelijk zelf een draai aan de smaak en zorg je zo voor nog meer variatie.

  Wat zijn gevriesdroogde maaltijden?

  Vriesdrogen is een techniek om voedsel te conserveren waarbij water uit het voedsel wordt gehaald door het eerst te bevriezen tot ongeveer -30° C en dan in zeer droge lucht of – in het geval van Trek ’n Eat gedroogd eten – vacuum te laten verdampen via een proces dat sublimatie heet. Het enige dat je daarna nodig hebt om de voeding te bereiden, is kokend water. Door dat alle vocht eruit is, is het eten erg licht en lang te bewaren. Ideaal om mee te nemen op tocht.

  Wat maakt Trek ’n Eat gedroogd eten zo anders?

  Je kan er prat op gaan dat Trek ’n Eat gedroogde maaltijden zijn gemaakt met de beste ingrediënten en op basis van uitgebalanceerde recepten. Voedingsrijk, smaakvol en vooral zonder bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen noch voedingsadditieven. De maaltijden bevatten alle ongeveer 600 calorieën, wat overeenstemt met de hogere energieconsumptie tijdens een trekking. Alle maaltijden zijn verpakt in waterproof en hersluitbare zakjes (je hoeft ze dus niet in één keer op te eten), met afgeronde hoeken, zodat ze niet per ongeluk andere voedingswaar beschadigen. Het assortiment bestaat uit vlees- en visgerechten, soepen, vegetarische maaltijden, groenten, ontbijtgerechten en desserts.

  Producten

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Shop Lokaal

  DELEN
  Vorig artikelTravelSafe
  Volgend artikelVaude