Active Leisure

  Active Leisure loves the outdoors
  Active Leisure loves the outdoors

  Active Leisure

  Active Leisure outdoormateriaal staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De brede range omvat zowel reistassen, rugzakken, dagrugzakken en hydratatierugzakken als babydragers, tenten, slaapzakken, matjes en tal van handige outdoor- en reisaccessoires.

   

  Ook dit jaar kan je er met Active Leisure outdoormateriaal weer heerlijk op uit. Alles staat in het teken van kamperen en reizen. Immers: Het leven buiten in de natuur, even terug naar jezelf, tijd voor je gezin, vrijheid… daar is waar het volgens het merke in het leven uiteindelijk om draait. En om je daarmee te helpen, werkt het ervaren en vakbekwaam team aan een collectie artikelen bestaande uit zorgvuldig geselecteerde materialen waar je ook graag in of mee wordt gezien.

  Zustermerken

  Active Leisure werkt nauw samen met haar zustermerken Eurotrail en Travelsafe. Eurotrail biedt naast traditionele tenten ook een serie oppomptenten. Travelsafe is dan weer een travelmerk gespecialiseerd in alle soorten reisartikelen, zoals muggennetten, EHBO-kits en andere travelessentials. Beide zeker de moeite waard om ook eens door het assortiment te struinen.

  Tenten uitgelicht

  Zoveel kampeerders, zoveel wensen waaraan Activie Leisure outdoormateriaal aan tegemoet komt. De een wil vooral een compact lichtgewicht om mee te trekken, de ander is op zoek naar een grote familietent met aparte slaapcabine en leefruimte. Active Leisure heeft dan ook een uitgebreid gamma tenten vervaardigd van 100% katoen, technisch katoen, TC en polyester. Elke materiaalsoort heeft uiteraard zijn eigen eigenschappen, voor- en nadelen.

  Op de website van Active Leisure vind je ook een handig Q&A-lijstje met antwoorden op veelgestelde vragen, zoals: Is mijn tent nu lek of is het condens? Wanneer kies je voor een katoenen, polykatoenen of polyester tent? Mijn tentstok is gebroken, hoe kan ik die zelf repareren? Wat is een tarp? Het elastiekje van mijn tentstok is kapot, hoe komt dit en kan ik dit maken? Er zitten kleine zwarte vlekjes in mijn tent, wat is dat? Mijn tent lekt op de naad, wat kan ik daaraan doen?

  Producten

  Hiken op Tenerife: avontuurlijke trekking in Tene Rural Park
  Active Leisure Poncho Windshield poncho
  Deuter Aircontact Pro, rugzak voor backpackers en trektochten
  Active Leisure Biker hydratatierugzak

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  DELEN
  Vorig artikelPetzl
  Volgend artikelAdidas