Altitude Eyewear

Het jonge Franse merk Altitude Eyewear richt zich met hart en ziel op het ontwerpen en fabriceren van zonnebrillen van hoge kwaliteit en met een uitzonderlijk draagcomfort. Een Altitude Eyewear sportzonnebril zit dus niet alleen goed, maar is ook sterk en duurzaam. Ondertussen kunnen outdoorliefhebbers genieten van een uitgebreide collectie voor de meest uiteenlopende buitensporten, zoals wandelen, fietsen, trailrunning, klimmen, wintersport en allerlei andere outdooractiviteiten.

 

Altitude-Eyewear

Het geliefde speelterrein van Altitude Eyewear is de Franse Hoge Jura, een regio die niet alleen bekendstaat om haar prachtige en ruige natuur, maar ook als bakermat van de Franse brillenindustrie. Bijna 200 jaar kennis en ervaring is in deze regio geconcentreerd, die tegenwoordig wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om telkens opnieuw een Altitude Eyewear sportzonnebril pe produceren van een zeer hoge kwaliteit.

Oogbescherming

Als het gaat om bescherming van de ogen wil je compromisloos te werk gaan. Skylab is de serie lenzen die Altitude Eyewear heeft ontwikkeld om de ogen niet alleen tijdens het sporten, maar ook bij dagelijks gebruik optimaal te beschermen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen voor de lenzen, variërend van UV 400 polycarbonaat tot mineraalglas en zowel polariserende als fotochromatische (meekleurende) lenzen. Daardoor kan Altitude Eyerwear brillen en lenzen bieden voor een breed scala aan sporten en omstandigheden, en zijn de brillen vaak ook aan te passen al naar gelang de situatie door lenzen te verwisselen.

Sportmontuur

Altitude Eyewear gebruikt hun eigen Logical Framework om een maximum aan draagcomfort te verkrijgen voor al haar brillen. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar een natuurlijk vorming rondom het gezicht, maar ook naar de contactpunten waar de bril het gezicht en de rest van het hoofd aanraakt en naar de verschillende scharnierpunten van de bril zelf opdat die zo duurzaam en flexibel als mogelijk zijn. Dit maakt de brillen van niet alleen zeer hoogwaardige, maar garandeert tevens een maximaal draagcomfort onder alle omstandigheden.

Het zit ‘m in de details

Dat er goed over elk ontwerp wordt nagedacht zie je aan de details. Bijvoorbeeld door de pootjes te voorzien van antislip-inzetstukjes, de zogenaamde grip pads. Of de neopreen hoofdband die gelijk wordt meegeleverd bij modellen voor extreme sporten. Of nog: wegneembare beschermers aan de zijkanten, extra dunnen pootjes bij modellen die onder een ski-, fiets- of klimhelm terecht moeten komen en ga zo maar door. Zeker het overwegen waard!

Producten

Altitude Eyewear Discovery Crossover Polar bril
Altitude Eyewear Ultimate

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.