Aptonia

  Aptonia

  Aptonia sportdrank en hydratatieoplossingen, sportvoeding en -bescherming zijn exclusief verkrijgbaar bij Decathlon. De centrale gedachte van het merk is sportbeoefenaars helpen om zich te concentreren op de essentie: profiteren van de weldaad en het plezier van sport.

   

  Het lichaam is de voornaamste uitrusting van sporters. Daarom zijn Aptonia sportdrank en hydratatieoplossingen, sportvoeding en –bescherming bedoeld om (buiten)sporters te ondersteunen, zodat ze voor, tijdens en na de inspanning goed zorg blijven dragen voor hun lichaam.

  Isotone sportdranken

  Met name tijdens duursporten verlies je immers ongemerkt veel vocht en energie. Wil je de man met de hamer niet tegenkomen, dan zul je regelmatig en veel moeten drinken. Isotone, koolhydraat- en natriumrijke sportdranken zijn hiervoor ideaal: ze worden makkelijk door het lichaam opgenomen en vullen de vocht- en energievoorraad snel weer aan. Het resultaat: een beter uithoudingsvermogen en betere prestaties. Isotone sportdranken van Aptonia mogen dus eigenlijk niet in je voorraadkast ontbreken.

  Dorstlessers en meer

  Maar Aptonia biedt meer dan dorstlessers. De ambitie van het merk is om voor iedereen toegankelijke en innovatieve producten te ontwikkelen die je aansporen om verder, langer en harder te gaan en/of je lichaam te doen herstellen en beschermen. Mooie voorbeelden zijn de Clak-graanreep die je in één seconden en met één hand kan openen (verkrijgbaar in 6 smaken), de eiwitrijke drank Lean Way 9, de spierherstel-massagestick, of de moduleerbare compressiesteun die je makkelijk aanpast aan verschillende gewrichten (pols, elleboog, knie, enkel…).

  Voor duursporten én hoge intensiteit

  Niet alleen duursporters hebben baat bij Aptonia sportdrank en hydratatieoplossingen, sportvoeding en –bescherming. Ook zij die sporten beoefen die in korte tijd het uiterste vragen, weten de vele verschillende oplossingen van Aptonia te waarderen. Denk aan voedingssupplementen voor de spieropbouw, herstelproteïnen, maaltijdoplossingen die passen binnen een hypocalorisch dieet, etc.

  Nieuw: vriesdroogmaaltijden

  Nieuw in het gamma van Aptonia zijn de vriesdroogmaaltijden voor trekkers en alpinisten die op zoek zijn naar maximale energie met ene minimaal gewicht. Gewoon vullen met kokend water tot het aangegeven niveau, mengen met ene vork, de rits van de verpakking sluiten, 5 minuten wachten en klaar. No fuss, eten maar. Hoe je vriesdroogmaaltijden vele malen lekkerder maakt, lees je trouwens binnenkort op onze site.

  Producten

  Aptonia Double Use

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Youtube kanaal


  DELEN
  Vorig artikelAltitude Eyewear
  Volgend artikelBach