Baladéo

Baladéo messen zijn er in verschillende soorten en maten, voor zowel outdoor als dagelijks gebruik. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor Baladéo en voor de fabricage wordt dan ook gebruik gemaakt van de beste natuurlijke en mensgemaakte materialen, zoals hoogwaardig roestvrij staal, jeneverbeshout en stevige kunststoffen.

 

baladeo-messen

Het merk Baladéo maakt al sinds 1995 allerlei outdooraccessoires voor hikers en globetrotters. Stuk voor stuk handige items en absolute hebbedingen. In België is het aanbod nog beperkt, maar bij onze Noorder- en Zuiderburen alsook online zal je behalve Baladéo messen veel meer items vinden. Van messen, batterijopladers en survivalitems, over verrekijkers, kompassen en pedometers tot drinkzakken en hangmatten.

Lichtgewicht Baladéo messen

Met name de lichtgewicht Baladéo messen van Baladéo zijn inmiddels wereldberoemd, mede dankzij de bijzondere combinatie van een extreem laag gewicht met verbazingwekkend comfortabele handling van de messen. Ze gaan makkelijk mee in de broekzak of kunnen makkelijk aan je broek of rugzak worden gehangen. Dankzij het liner-lock systeem zijn ze bovendien veilig in het gebruik.

Laguiole Baladéo messen

De zeer stijlvolle Laguiole messen zijn perfect geschikt voor in de picknickmand, maar vallen ook bijzonder goed in de smaak bij traditionele buitensporters. De naam Laguiole hebben deze messen te danken aan hun specifieke ontwerp. Daarnaast zijn ze te herkennen aan het logo met de bij, dat volgens sommigen nog afstand uit de tijd van Napoleon en gold als eerbetoon aan de keizer van diens messenmakers.

Meester-makers

Alle Baladéo messen en andere producten van het merk worden met de grootste zorg gemaakt, met respect voor de maker én de natuur. Er wordt zowel gebruikgemaakt van traditionele materialen zoals hout, hoorn en roestvrijstaal, als van moderne grondstoffen als plastic, resin en nylon. De designers van Baladéo ontwerpen nieuwe producten, maar denken ook opnieuw na over bestaande om ze te verbeteren op vlak van gewicht, formaat, manipulatie, comfort, grip of looks.

 

Producten

Baladéo G-series

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal