Berghen

  Berghen schoenen
  © Elien Jansen

  Berghen

  Berghen is een Belgisch merk dat gezinnen al 30 jaar voorziet van kwalitatieve wandelschoenen. Alle in Europa gemaakt, met oog voor kwaliteit en detail, en in samenwerking met Italiaanse specialisten-designers. Berghen kiest bewust voor korte ketens in Europa, hoogwaardig Europees leder en veters van 100% gerecycleerd polyester voor alle modellen. 

  Berghen schoenen zijn geschikt voor uiteenlopende buitenactiviteiten, zoals wandelen, trekking en vrije tijd.

  Outdoorschoenen voor iedereen

  Oorspronkelijk waren Berghen schoenen vooral bekend in de wereld van de scouting, maar vandaag biedt het merk een performante collectie van wandelschoenen, stads- en vrijetijdsschoenen, stap- en trekkersschoenen in maten voor heren, dames en kinderen.

  Berghen verzet bergen

  Waar je met Berghen schoenen vanop aan kan, is dat ze alles in huis hebben om bergen mee te verzetten. En dit dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en een uitgekiend design.

  Het Berghen Tex-membraam

  De meeste Berghen schoenen zijn voorts uitgerust met een membraan dat borg staat voor ondoordringbaarheid, afvoer van transpiratie, bestendigheid voor uiteenlopend gebruik evenals soepelheid en aanpassingsvermogen: het Berghen Tex-membraan.

  Wandelschoenen voor kinderen

  Een blik op de site en je merkt meteen hoe uitgebreid de collectie Berghen schoenen voor kinderen is. Waar de meeste merken een handvol modellen maken, staan er bij Berghen maar liefst 19 stoere modellen plus nog winter- en après-skilaarzen op de site. Er zijn zowel modellen met veters als met velcro.

  Trekkingmodellen voor dames

  Ook dames blijven niet op hun honger zitten. Berghen schoenen voor trekking zijn er ook in modellen op damesleest gemaakt. En voor wie wil, zijn er zelfs matching modellen voor papa, mama en kind.

  Wandelkousen, hardloopsokken en inlegzolen

  Berghen heeft ook zeer functionele trekking- en hardloopsokken alsook wandelkousen in het gamma. Zowel korte, halfhoge als hoge modellen. Deze laatste zijn ook perfect geschikt om in laarzen of skibotten te dragen. Maak het plaatje compleet met bijvoorbeeld echte leren of zalig zachte lamswollen binnenzolen.

  Wandelsport Vlaanderen

  Berghen steunt Wandelsport Vlaanderen, de Vierdaagse van de IJzer en ook meerdere andere wandelingen verspreid over Vlaanderen.

  Producten

  Bergans of Norway Breheimen 2L Jacket – outdoorjas
  Het ABC van de Scandinavische outdoormerken
  Bergans Of Norway Eidfjord
  Bergans of Norway Eidfjord Jacket

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Shop Lokaal

  DELEN
  Vorig artikelBergans of Norway
  Volgend artikelBrooks