Berghen

  berghen-schoenen
  Berghen schoenen

  Berghen

  Menigeen is aangenaam verrast te weten dat zijn Berghen schoenen een product zijn van Belgisch bodem, vervaardigd in Europa door de beste Italiaanse en Portugese schoenmakers. De nadruk ligt op stevigheid, de kwaliteit van de gebruikte materialen, het mooie design en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

   

  Berghen schoenen zijn geschikt voor uiteenlopende buitenactiviteiten, zoals wandelen, trekking en vrije tijd. Het Belgische merk werd opgericht in 1993 en alle schoenen worden nog steeds gefabriceerd in de EU.

  Outdoorschoenen voor iedereen

  Oorspronkelijk waren Berghen schoenen vooral bekend in de wereld van de scouting, maar vandaag biedt het merk een performante collectie van wandelschoenen, stads-en vrijetijdsschoenen, stap- en trekkersschoenen in maten voor heren, dames en kinderen.

  Berghen verzet bergen

  Waar je met Berghen schoenen vanop aan kan, is dat ze alles in huis hebben om bergen mee te verzetten. En dit dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen en een uitgekiend design.

  Het Berghen Tex-membraam

  De meeste Berghen schoenen zijn voorts uitgerust met een membraan dat borg staat voor ondoordringbaarheid, afvoer van transpiratie, bestendigheid voor uiteenlopend gebruik evenals soepelheid en aanpassingsvermogen: het Berghen Tex-membraan.

  Wandelschoenen voor kinderen

  Een blik op de site en je merkt meteen hoe uitgebreid de collectie Berghen schoenen voor kinderen is. Waar de meeste merken een handvol modellen maken, staan er bij Berghen maar liefst 19 stoere modellen plus nog winter- en après-skilaarzen op de site. Er zijn zowel modellen met veters als met velcro.

  Trekkingmodellen voor dames

  Ook dames blijven niet op hun honger zitten. Berghen schoenen voor trekking zijn er ook in modellen op damesleest gemaakt. En voor wie wil, zijn er zelfs matching modellen voor papa, mama en kind.

  Wandelkousen en hardloopsokken

  Berghen heeft ook zeer functionele trekking- en hardloopsokken alsook wandelkousen in het gamma. Zowel korte, halfhoge als hoge modellen. Deze laatste zijn ook perfect geschikt om in laarzen of skibotten te dragen.

  Wandelsport Vlaanderen

  Berghen steunt Wandelsport Vlaanderen, de Vierdaagse van de IJzer en ook meerdere wandelingen verspreid over Vlaanderen.

  Producten

  Bergans of Norway Breheimen 2L Jacket – outdoorjas
  Het ABC van de Scandinavische outdoormerken
  Bergans Of Norway Eidfjord
  Bergans of Norway Eidfjord Jacket

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelBergans of Norway
  Volgend artikelBrooks