CamelBak

Het CamelBak drinksysteem is ondertussen niet meer weg te denken. Ondertussen heeft CamelBak behalve hydratatiesystemen en waterzakken ook bidons, waterflessen en waterfiltratiesystemen in het gamma alsook verschillende accessoires, zoals rugzakken om je waterzak in te stoppen, losse onderdelen en spullen om je drinksysteem te reinigingen.

 

 

camelbak

In 1989 wilde Michael Eidson zijn grenzen verleggen tijdens een 160 kilometer lange wielerwedstrijd in een snikheet Texas. Hij knutselde een hydratatiesysteem in elkaar met een IV-tas, een chirurgische slang en een sok. Zo ontstond CamelBak.

Marktleider van moderne enn hygiënische drinksystemen

CamelBak heeft ondertussen al een hele weg afgelegd sinds het eerste CamelBak drinksysteem. Het bedrijf ziet het als zijn missie om de manier waarop mensen vocht opnemen tijdens inspanningen onophoudelijk te innoveren. Het doel is ‘de grenzen van hydratatie verleggen, zodat een ieder eigen grenzen kan blijven verleggen’. Vandaag is CamelBak marktleider van moderne en hygiënische drinksystemen.

CamelBak drinksysteem voor vele doeleinden

Waterzakken en waterflessen kun je uiteraard voor vrijwel alle buitenactiviteiten gebruiken. Wandelen, fietsen, hiken, hardlopen en andere buitensporten, maar ook voor kamperen en vrije tijd. Welk systeem je verkiest, zal afhangen van je wensen en noden. Voor elke activiteit is er in elk geval een uitgekiend systeem. Zo zal een drinksysteem voor op de fiets in een rugtas komen die compacter en smaller is, zodat hij goed op je rug blijft zitten. Is het model voor de loper minder hoog en breder. En voor een trekking heb je dan weer liever wat extra bergruimte en misschien (ook) een waterfles.

Alle kleuren en maten

Niet alleen het CamelBak drinksysteem in een rugzak bestaat in verschillende vormen en maten, ook de bidons, drinkbussen en waterflessen van CamelBak zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en modellen. Met schroefdop, sportdop of flipdop. Voor de kleintjes is er de Eddy kids, die bestaat in te gekke kleuren en designs.

Producten

Camelbak Hot Cap – drinkfles
Camelbak Zephyr Vest – hardloopvest
Camelbak Women’s Ultra Pro Vest – hardloopvest
Camelbak Dart – drinkrugzak
Camelbak Chute Mag Vacuum Insulated 1l – drinkfles
CamelBak Rim Rummer 22 – drinkrugzak
CamelBak Fourteener 24 rugzak
Camelbak Chute Boomerang Blue
Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de leukste outdoorgadgets en hebbedingen
Camelbak Quick Stow Flask drinkfles
Camelbak Eddy drinkfles voor kinderen

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal

Youtube kanaal

DELEN
Vorig artikelBrooks
Volgend artikelCampingaz