Campingaz

Eten maken tijdens het kamperen wordt doorgaans in één adem genoemd met Campingaz kooktoestellen. De firma staat al jaren bekend voor zijn kenmerkende blauwe gaspatronen. Behalve kooktoestellen en gasbidons levert het merk ook barbecues, gaslantaarns, koelboxen, koeltassen en zelfs luchtbedden en soldeerbranders.

 

Campingaz kooktoestellen

Het merk Campingaz is lang geleden ontstaan uit liefde voor kamperen en het verlangen om tools te creëren die het buitenleven veraangenamen. Anno vandaag staat Campingaz voor een complete range geïnspireerde, innovatieve Campingaz kooktoestellen en kampeerartikelen. Eenvoudige maar slimme oplossingen waar 60 jaar expertise aan ten grondslag ligt. Met een hoge prestatiebetrouwbaarheid. Gewaardeerd door generaties van kampeerders. Campingaz maakt vertrouwen keer na keer waar, doordat het continu kwalitatief hoogwaardige en veilige producten levert die nooit teleurstellen.

Campingaz kampeerinnovaties

Een eenvoudige gedachte kan leiden tot een groots idee. Toen in 1949 een jonge man genoot van een kampeervakantie met zijn familie, had hij niet kunnen voorzien hoezeer zijn droom die dag het kamperen voor de komende generaties zou veranderen. Gefrustreerd door de beperkte mogelijkheden, fantaseerde hij over het maken van een praktische, hervulbare gascilinder. Compact en gemakkelijk te vervoeren, economisch en eenvoudig in gebruik. Campingaz was geboren… En daarmee kwamen nieuwe outdoor perspectieven binnen ieders bereik. Op het strand en de camping, in de tuin en de vrije natuur… Campingaz innovaties verrijken het karakter van het buitenleven en versterken het gevoel van vrijheid en avontuur van elke kampeerder.

Koken en kamperen

Het bekendste product voor lezers van Far Out zijn ongetwijfeld de Campingaz kooktoestellen. Of je nu in de bergen zit of een uitstapje met je gezin maakt, Campingaz heeft alles wat je nodig hebt voor een maaltijd onderweg. Alle grills en kooktoestellen zijn bovendien te gebruiken met ons wereldwijd verkrijgbare assortiment gascartouches en -cilinders. Welke grill of welk kooktoestel je ook kiest, je kunt ervan op aan dat het betrouwbaar, veilig en praktisch is. En jaren meegaat.

Producten

Campingaz Party Grill 400

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal