Care Plus

  Care Plus bescherming
  Care Plus bescherming

  Care Plus

  Een reiziger die zich goed voorbereidt, heeft Care Plus bescherming in zijn bagage. Zaken als stekende insecten, een brandende zon, slechte hygiënische omstandigheden, vervuild drinkwater en vervelende ongelukjes kunnen immers een stevige domper zijn op reis. Met gezondheidsbeschermende producten van Care Plus ga je onbezorgd op pad, dichtbij of ver weg.

   

  Care Plus is de productenlijn van Tropenzorg B.V., sinds 1992 dé specialist op het gebied van gezond en veilig reizen. Het team van Care Plus werkt met passie aan de ontwikkeling van kwaliteitsproducten en informatieverstrekking aan reizigers en winkeliers. De producten zijn altijd wetenschappelijk getest. Care Plus bescherming is verkrijgbaar in meer dan 25 landen bij de apotheek, drogisterij, buitensportzaken en online.

  Care Plus bescherming op reis

  Care Plus wil reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen stimuleren om er gezond een vooral voorbereid op uit te trekken. Speciaal voor hen heeft Care Plus een uitgebreid assortiment producten die het makkelijk maken om beschermd op reis te gaan. Daarom heeft Care Plus innoveren en het blijven zoeken naar oplossingen hoog in het vaandel staan.

  Verschillende productcategorieën

  Care Plus bescherming is ingedeeld in vier productcategorieën: Voorkom insectensteken, Eerste hulp op reis, Hygiëne tijdens de reis en Zonnebescherming. Zo kun je eenvoudig zoeken naar de producten die je nodig hebt of extra informatie vinden over bijvoorbeeld de werkzame stoffen in DEET of welke beschermingsfactor je nodig hebt. Of zoals Care Plus het zegt: “Voorkomen is beter dan genezen, ga gezond, voorbereid en beschermd op reis om optimaal te kunnen genieten!”

  Professionele reisbegeleiding

  Alle producten zijn handzaam en dus makkelijk mee te nemen, in diverse reisformaten verkrijgbaar en samengesteld door deskundigen. Of je nu in België op daguitstap bent, in Europa rondtrekt of naar een tropische bestemming gaat, Care Plus helpt je graag bij de voorbereiding en ter plekke.

  Maatschappelijk betrokken

  Care Plus is ook maatschappelijk betrokken. Het bedrijf ondersteunt wetenschappelijk onderzoek en stimuleert het hergebruik van Care Plus-producten via zijn social travel program www.4U-from.me, zodat de lokale bevolking in een ontwikkelingsland ook voordeel heeft van Care Plus producten. In heel wat landen is er immers een schreeuwende nood aan geïmpregneerde klamboes, insectwerende producten en zonbescherming.

  Producten

  Genieten van de zon? Niet zonder Care Plus
  Care Plus Bugsox Adventure Navy – insectwerende kousen
  Care Plus lanceert 100% biologisch anti-insectengamma
  Care Plus Hygiene Travel Kit – antiviruskitje
  Care Plus Sensitive Roll-On – insectenwering
  Care Plus Roll Out First Light & Dry Medium – eerste hulp-set
  Care Plus Care Plus 2-in-1 – Sun/Insect Protection
  Help! Het tekenseizoen is daar! Wat kun je doen tegen teken?
  Care Plus 2 in 1 upf 50 – Zonnebescherming
  Care Plus First Aid Kit Professional – EHBO-set
  Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF50 body
  Care Plus Sun Protection Face & Lip SPF 50
  Duurzaamheid in de outdoorsector: 5 trends
  Care Plus Travelset
  Hoe een muggenplaag voorspellen?
  Care-Plus Anti-teek
  Hoe jezelf beschermen tegen het Zika-virus: goed voorbereid op reis

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelCampingaz
  Volgend artikelColeman