CMP

  CMP

  CMP

  CMP is een snelgroeiend Italiaans merk, actief in (winter)sport- en outdoor textiel én schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Als onderdeel van het familiebedrijf Fratelli Campagnolo wordt CMP momenteel met veel gedrevenheid geleid door Fabio Campagnolo, zoon van bezieler en oprichter Giorgio Campagnolo die nog steeds een oogje in het zeil houdt.

  Het verhaal van Giorgio begint al in de jaren ’50 wanneer hij op de plaatselijke markt in Bassano Del Grappa, Noord-Italië, oorwarmers verkoopt die hij zelf maakt met restjes wol uit het winkeltje van zijn moeder. Dertig jaar later produceert F. Campagnolo sportswear voor o.a. Puma en Reebok. En nog eens dertig jaar later wordt CMP gecreëerd. Een volwaardig Outdoor en Sportswear merk, ontstaan uit de passie en jarenlange expertise van een ondernemende familie.

  Liefde voor de natuur, het buitenleven en het werk zijn waarden die het bedrijf definiëren. De collectie van CMP bestaat uit high-performance kleding geschikt voor verschillende sportactiviteiten, van skiën en outdoor tot het dynamische stadsleven. CMP collecties worden gekenmerkt door eindeloze kleurencombinaties en innoverende designs. 

  “Real People. Real Products.” Dat is de beste omschrijving van het merk CMP; een oprecht verhaal van een hechte familie en echte mensen, die met veel passie werken aan stijlvolle en functionele collecties, elk seizoen opnieuw. 
  #TimeforCMP

  Producten

  CMP Men’s Lightweight Melange Softshell – lichtgewicht softshell met verwijderbare kap.
  CMP Maia Trail – trailrunningschoen
  CMP Tauri – wandelschoen
  CMP Woman Zip Hood Softshell Jacket
  Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de nieuwste outdoorjassen

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Youtube kanaal

  DELEN
  Vorig artikelMacpac
  Volgend artikelHydro Flask