Coleman

  Coleman kampeermateriaal
  Coleman kampeermateriaal

  Coleman

  Coleman kampeermateriaal is ervoor gemaakt om eropuit te trekken. Tenten, slaapzakken, branders, luchtbedden en slaapmatjes, lantaarns, zaklampen en hoofdlampen, kooktoestellen, koelboxen, stoelen, gascylinders en -cartridges. Voor zowat alles wat je voor kamperen nodig hebt kan je bij Coleman terecht.

   

  In 1901 sloeg de vonk over en startte een ondernemende jongeman in Kansas in de VS met het produceren van lantaarns. Zijn idee was verbluffend eenvoudig, maar uniek. Anno nu, meer dan 100 jaar later, zijn ondernemingszin en vindingrijkheid nog steeds leidende principes voor de Coleman onderneming. De doelstelling is: Coleman kampeermateriaal ontwikkelen en blijven innoveren opdat mensen optimaal kunnen genieten van het buitenleven.

  Coleman kampeermateriaal voor buitenmensen

  Coleman deelt de passie van buitenmensen. Ook hun hartstocht ligt bij outdoor. De inspiratie om te vernieuwen wordt Coleman ingegeven door de overweldigende diversiteit die het buitenleven biedt. Het merk wil mensen aanmoedigen om erop uit te trekken, de natuur in. Elk jaar en elk nieuw seizoen ontwikkelt Coleman waardevolle, innovatieve artikelen die gebruikers inspireren om op een andere manier het buitenleven te ervaren. Hetzij gezamenlijk met familie en vrienden, hetzij individueel. Zelfs voor wie in barre omstandigheden de Noordpool wil bereizen, biedt Coleman de vereiste tools om gepassioneerd dromen waar te maken.

  Goed uitgerust op reis

  Het merk Coleman staat gelijk aan meer dan 100 jaar ervaring en een vergaande, wereldwijde expertise op het gebied van outdoor verblijven en activiteiten beleven. Het merk verenigt de vereiste innovatieve inzichten met het toepassen van hoogwaardige materialen. Steeds weer met als doel tenten en ander Coleman kampeermateriaal te kunnen presenteren die nauw beantwoorden aan consumenten hun wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en gemak, waar de reis u ook heenbrengt…

  Slimme technieken

  Coleman – the outdoor company – streeft ernaar om het kampeerders zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat ze nog intenser kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Waterdichte eigenschappen, gepatenteerde ventilatiemethoden, getapete buitententen… Waar het ook om gaat, Coleman gaat letterlijk en figuurlijk tot het uiterste om te kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen waarmee het merk een goede reputatie heeft gevestigd.

  Producten

  Coleman Sound & Light – ledlantaarn
  Coleman Chimney Rock 3 Plus – tent
  Verduisterde gezinstent Coleman in de test
  Coleman Oak Canyon 4 tent
  Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de leukste outdoorgadgets en hebbedingen
  Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de nieuwste tenten
  Coleman Spruce Falls 4 familietent
  Coleman CXS 300R hoofdlamp

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelCare Plus
  Volgend artikelColmar