Colmar

Colmar jassen zijn vooral een begrip onder Italiaanse wintersporters. Het merk verenigt al 90 jaar stijl en sport. Vandaag pronkt het merk ook met een nieuwe Colmar Originals-lijn, voor wie modieus naar buiten wil met een voldoende technische jas. Waar wij voor vielen waren zijn innovaties als de glow-in-the-dark jas die licht geeft in het donker.

 

Colmar jassen

De zoons van de oprichter Mario Colombo, besloten na de Tweede Wereldoorlog zich in wintersportkleding te specialiseren. En met succes, mede dankzij hun ontwerp van het aerodenamische pak dat skiër Zeno Colo tijdens de Winterspelen in Oslo gebruikt won hij de titel. Vanaf dat moment wilde geen zelf respecterende Italiaanse skiër nog iets anders dan Colmar dragen.

Colmar jassen voor wintersport en buitenleven

Inmiddels is Colmar één van de belangrijkste leveranciers van wintersportkleding voor de internationale top, wat zeker niet wil zeggen dat Colmar jassen alleen geschikt zijn voor wintersport. Het tegendeel bewijst het merk met een uitgebreide collectie trendy en altijd op de laatste mode gerichte jassen, die niet opvallen qua looks, maar ook beschikken over de laatste technologische ontwikkelingen van Colmar. Perfect om de wind en de regen te trotseren.

Sport meets fashion

De Colmar jassen van de Originals-lijn zagen het daglicht in 2009. Voor deze collectie heeft Colmar de historische origines van het merk geherinterpreteerd en aangepast aan de moderne ontwikkelingen en behoeften van vandaag, om te komen tot producten die een toonbeeld zijn van creativiteit, techniek en inderdaad de originaliteit van hun pièces-de-résistance. Colmar Originals wordt voorgesteld al een urban, lifestyle en trendy lijn, geïnspireerd door sportswear, waarbij de wortels en positieve waarden van de sport niet vergeten zijn. De lijnen en gebruikte materialen weerspiegelen de kennis die Colmar al meer dan 100 jaar bezit.

Gekleed op de wandel

We gaan zeker niet beweren dat Colmar-jassen een zware trektocht weerstaan, maar een wandeling door weer en wind, in het bos of op het strand kunnen ze meer dan prima aan. En ook voor wie wil reizen of zelfs backpacken kan een jas die je zowel voor stad als natuur kan gebruiken handig zijn. Ook leuk is de kindercollectie, bestaande uit regenjassen, donsjassen en handige bodywarmers, ideaal voor op reis.

Producten

Colmar Originals Glow In The Dark

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.