Contigo

Achter Contigo drinkbussen, drinkflessen en drinkbekers schuilt een gepassioneerde groep pioniers die van mening is dat er al genoeg uitdagingen zijn in ons leven om ons ook nog eens te bekommeren om lekkende flessen of deksels die lastig los of vast te schroeven zijn. Contigo denkt met de gebruiker mee en doorloopt dit proces steeds opnieuw en opnieuw, tot het resultaat goed is.

 

Contigo drinkbussen

Wat het merk zoal heeft uitgevonden…

100% mors- en lekvrije Contigo drinkbussen, drinkflessen en drinkbekers

De eerste Contigo-innovatie was de gepatenteerde Autoseal-technologie, die automatisch moest sluiten na elke slok, zodat je nooit meer een druppel zou morsen. Contigo lanceerden eerst een reisbeker met deze revolutionaire en erg geliefde 100% mors- en lekvrije technologie (om het morsen van koffie op te lossen) en bedacht vervolgens verschillende nieuwe manieren om er een gamma aan waterflessen en kinderflessen mee uit te rusten. De Autoseal West Loop is de best verkopende beker van alle Contigo reisbekers.

Drinkbus met een rietjes

Contigo is ook trots op zijn innovatieve ontwerpen en Contigo drinkbussen, drinkflessen en drinkbekers die succesvol inspelen op de veranderende noden van consumenten. Daarom ontwikkelden ze bijvoorbeeld de Autospout-technologie. Op basis van het inzicht dat velen onder ons liever met een rietje drinken, maakten ze hydrateren mogelijk met een simpele druk op de knop. Dankzij de tuit van de Autospout-waterflessen, die opklapt, waardoor je gemakkelijk met één hand kandrinken, hoeft je nooit meer uit het oog te verliezen waar je mee bezig bent.

Met één hand openen en sluiten

De Snapseal-technologie werkt op een unieke manier. Druk de knop naar boven om te drinken en naar onderen om de beker te sluiten. Het voordeel is dat je slechts één hand nodig heeft om de drinkbeker te openen en te sluiten. De technologie garandeert een 100% mors- en lekvrije drinkervaring en houdt dranken op de juiste temperatuur. Contigo drinkbussen, drinkflessen en drinkbekers met Snapseal hebben een sluiting met een zachte grip, een lekvrij deksel en een speciaal reservoir om van warme dranken te nippen. De drinkbeker kan gemakkelijk worden gereinigd door de hendel naar boven te duwen.

100% lekvrij schudden en mengen

De Autoclose-technologie werd specifiek ontworpen zodat de consument eerst zijn drankje indien nodig eerst kan mengen. Zodra het drankje gereed is, kan het rietje in de beker worden gestopt en klaar. Wanneer het rietje wordt verwijderd, zijn de bekers lek- en morsvrij. Dat maakt ze ideaal voor ijsthee, ijskoffie en drankjes op basis van poeders. Het duurzame, stevige BPA-vrije Tritan-materiaal voorkomt vlekken en geurtjes en kan ook zonder problemen in de vaatwasser.

Makkelijk reinigen

Bij de technologie van Contigo staat niet enkel het drinken, maar ook het reinigen centraal. Warme dranken kunnen immers hardnekkige vlekken achterlaten in hoekjes en spleetjes wanneer ze opdrogen. Maar dankzij het klikdeksel,met een deksel dat opendraait, kan de binnenkant gemakkelijk gereinigd worden en kunnen alle restjes snel worden verwijderd. Alle nieuwe Contigo drinkbussen, drinkflessen en drinkbekers met Autoseal- beschikken over een gemakkelijk te reinigen deksel. Alle Contigo-producten (behalve de gekleurde thermische bekers) zijn tevens vaatwasmachinebestendig.

Producten

Contigo Kids Runabout drinkfles
Contigo Westloop drinkbeker

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.