Croozer

  Croozer fietskar
  Croozer fietskar

  Croozer

  De Croozer fietskar, kinderaanhanger en de bagage-, reis- en hondenaanhangers zijn een klasse apart. Over het ontwerp is in alle opzichten zeer goed nagedacht. De aanhangers zijn zowel veilig, praktisch als gemakkelijk in het gebruik, makkelijk en snel opvouwbaar, de prijs is heel redelijk en het design functioneel en heerlijk ongecompliceerd.

   

   

  Croozer heette eigenlijk eerst Zwei plus Zwei en begon in 1993 als Duits mailorderbedrijf voor de verkoop van biketrailers. Een jaar later werden de eerste exemplaren via fietswinkels verkocht. Daarna ging het snel. In 1997 trok het bedrijf naar andere Europese markten en in 2003 ontwikkelden Zwei plus zwei en Chariot samen de allereerste Croozer fietskar. Vanaf 2016 ligt de focus volledig op de core activiteiten. Zwei plus zwei heet nu ook officieel Croozer.

  Baby, kind, hond, bagage én een Croozer fietskar

  De visie van de oprichter van Croozer, Andreas Gehlen, was van meet af aan duidelijk: hij zag en ziet de Croozer fietskar en -aanhanger als een duurzaam, praktisch en ideaal alternatief voor de auto. Kinderen krijgen, een huisdier dat wat ouder wordt of fietsreizen met bagage zijn volgens hem geen beletsel om eropuit te trekken, of dat nu over asfalt is, over geaccidenteerde paden of in de natuur. Zelfs sneeuw mag geen probleem zijn. Want Croozer-aanhangers kunnen zelfs worden uitgerust met ski’s. Dus ben je graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee!

  Optimale prijs-kwaliteitverhouding

  De Croozer produkten zijn ontwikkeld met het oog op het gezinsbudget. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid. Een Croozer fietskar heeft alles wat een kwaliteitsproduct dient te hebben: kwaliteitsonderdelen, een uitgekiende design, techniek en accessoires om de kar naar je wensen aan te passen. Croozer aanhangers hebben heldere technische details en zien er goed uit, is makkelijk in het gebruik en betrouwbaar, en zorgt ervoor je ook met kinderen, huisdieren en bagage altijd mobiel blijft.

  De nieuwe Croozer Kid

  De Croozer Kid en Kid for 2 is niet voor niets de populairste kinderaanhanger in Europa. En toch kan het ontwerp nog beter, hebben de designers gedacht. Op basis van feedback en consumentenervaringen verbeterden ze het ontwerp en ontwikkelden ze een aantal handige accessoires. Zo is er nu de optie om te werken met een babyhangmatje in plaat van een babyschaal en een vernieuwde peuterzitting.

  Producten

  Croozer Kid Plus for 2

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelContigo
  Volgend artikelDavanti Bikewear