Eurotrail

  EuroTrail kampeermateriaal
  EuroTrail kampeermateriaal

  EuroTrail

  Volgens EuroTrail is kamperen weer helemaal in. Er is niet alleen veel belangstelling voor glamping, maar eveneens voor het typische natuurkamperen in Frankrijk en Duitsland, of verder weg. EuroTrail kampeermateriaal bestaat zowat in alle soorten en maten. Van lichtgewicht tentjes en slaapgerei tot de meest uitgebreide kampeerkeuken voor onderweg.

   

  EuroTrail stelt vast dat met name de jonge gezinnen het kamperen weer helemaal oppakken. Wel zien ze dat de manier van vakantie vieren de laatste jaren is veranderd. Vroeger wilde men vooral zo snel mogelijk aankomen op zijn bestemming, om daar dan vervolgens drie weken te vertoeven en hooguit wat uitstapjes te maken in de buurt. Dat is nu helemaal anders. Natuurlijk is er nog altijd een groep die graag een vaste standplaats heeft, maar meer en meer mensen nemen de tijd voor het reizen zelf. Ze wisselen graag regelmatig van kampeerplaats en zijn een ter plaatse ook veel mobieler of gewoon constant onderweg.

  EuroTrail kampeermateriaal evolueert mee

  De veranderende manier van vakantie vieren en kamperen, maakt dat EuroTrail ook zijn gamma voortdurend aan deze gewijzigde beleving aangepast. Veel EuroTrail kampeermateriaal is veel meer lichter, we zien een uitgebreidere collectie tentjes, matjes en kampeeruitrusting die sneller en makkelijker kunnen worden opgezet, alsook allerlei handige accessoires, producten met een modernere kleurstelling, veel comfortabelere spullen, etc.

  Uitgebreid assortiment

  Eurotrail biedt de kampeerder vandaag dan ook een enorme keuze. Behalve een zeer uitgebreid assortiment aan kampeermeubelen, met campingstoelen, vouwstoelen, aluminium tafels, keukentafels, kasten en vele handige kampeeraccessoires tot in detail uitgewerkt en voorzien van vele extra’s, zijn er ook tenten voor twee tot zes personen en AirTube-tenten, handige tarps en tenttapijten, windschermen voor op de camping of het strand, luchtbedden en slaapzakken voor volwassenen en kinderen, beschermhoezen, verlichting, tafelservies en zelfs tuinaccessoires.

  Goed verkrijgbaar in België

  In de Benelux wordt EuroTrail verdeeld door Van Bergen Sports, dat ook merken als Active Leisuren, TravelSafe en verschillende wintersportmerken onder de vleugels heeft genomen.

  Producten

  Eurotrail Yellowstone 360 BTC RS – familietent
  Eurotrail Napoli – serviesset 2p
  Eurotrail Panda Bamboo kampeerservies
  Eurotrail Reef kampeerstoel

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelECOlunchbox
  Volgend artikelFjällräven