Gonso

Gonso ontwikkelt en produceert hoogwaardige, innovatieve en functionele kleding voor alle types fietsers. Jong en oud, fanatiekeling of recreant… Dat gezegd zijnde, staat niet zozeer “hoger, sneller en verder”, maar vooral fietsplezier bij Gonso centraal.

 

Hans Gonser, de kleinzoon van de oprichter van Gonso, Johannes Gonsor, benadrukt dit graag genoeg. Wat heb je aan een fietsbroek als die niet echt goed zit? Een fietsjas die je tijdens die plotse regenbui toch niet genoeg beschermt? Van zadel tot hoofd en terug naar de voeten vind je zowel als mountainbiker, wielrenner, e-biker, forenzer of bikepacker in de collectie van Gonso wat je zoekt. 

De fietskleding wordt telkens aangepast aan de behoeftes van verschillende wielersporters en overtuigt door hoge kwaliteit, het ademende vermogen en door het grote aanbod aan grote maten (t/m 6XL bij mannen!).

Speciaal voor de fietsbroek heeft GONSO drie verschillende zemen ontworpen met verschillende diktes, dichtheid en dempende lagen. Zo kun je in bijvoorbeeld de Sitivo-collectie de broekzeem uitzoeken die past bij lichaam, lichaamshouding en gebruik.

Producten

Fietskledingmerk Gonso meets ergonomie-expert SQlab
WIN! Een GONSO fietskledingpakket (M én V) t.w.v. van telkens € 250!

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie × vier =