Jack Wolfskin

Jack Wolfskin outdoormateriaal is gemaakt voor het buitenleven, ver weg op reis of gewoon dichtbij huis. Het assortiment bestaat uit kleding, schoenen, rugzakken, slaapzakken, tenten en accessoires voor de meest uiteenlopende outdooractiviteiten, zoals hiken, fietsen, lopen, bergsporten, kamperen, reizen en vrije tijd.

 

Jack Wolfskin outdoormateriaal, betere outdoorbeleving door goed materiaal

Het bedrijf werd opgericht in 1981 en is dus relatief jong. Toch mag het zich een van de grootste bedrijven in de sector noemen. Het assortiment Jack Wolfskin outdoormateriaal is dan ook ontzettend uitgebreid en de producten worden wereldwijd verkocht. In thuisland Duitsland heeft Jack Wolfskin een kleine 200 eigen winkels en wereldwijd bijna 1000, plus alle kampeerwinkels, sport- en speciaalzaken waar het merk wordt verkocht.

Geen mooiere plek dan buiten

Jack Wolfskin outdoormateriaal voelt zich thuis in the outdoors. Voor het merk en zijn medewerkers is er dan ook geen mooiere plek dan buiten. Jack Wolfskin’s drijfveer is uitstekende producten, die gebruikers beschermen, warm en droog houden en bovendien comfortabel zijn, en dat allemaal betrouwbaar vele jaren lang. Geen detail is te klein om het niet te verbeteren.

Eersteklas Jack Wolfskin outdoormateriaal

Alle Jack Wolfskin jassen, rugzakken en outdoorkleding zijn eersteklas functionele en superdegelijke producten. Voor alle weertypen zoals regen, sneeuw, kou of warmte zijn er passende jassen, rugzakken en outdoorkleding in het gamma te vinden, geschikt voor iedereen die geniet van het actieve buitenleven, die plezier heeft in lange wandelingen en die respect heeft voor de natuur. Als herkenbaar beeldmerk gebruikt het merk op de schoenen, tassen en kleding de pootafdruk van een wolf.

Respect voor de natuur

Jack Wolfskin respecteert naar eigen zeggen de diversiteit van de natuur en van alle levende wezens die in de natuur leven. Het bedrijf implementeert verschillende maatregelen ter vermindering van de uitstoot van broeikasgassen, zoals energie-efficiëntie en maatregelen voor de schadeloosstelling. Een belangrijk deel van de Jack Wolfskin kleding is Bluesign-gecertificeerd, wat betekent dat tijdens de productie hoge milieunormen zijn gehandhaafd tijdens het productieproces.

Producten

Jack Wolfskin Kanuka Ridge Jacket – outdoorjas
Jack Wolfskin Misty Peak Jacket – outdoorjas
Jack Wolfskin Exolight I – eenpersoonstent
Jack Wolfskin Starry Night Jacket – sportjasje
Jack Wolfskin Arland 3-in-1 – outdoorjas
Jack Wolfskin Gotland 3-in-1 – outdoorjas
Jack Wolfskin Escalente jas
Jack Wolfskin Texapore Mid
Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de nieuwste outdoorjassen
Jack Wolfskin Hydropore Hooded Jacket fleecejas
Jack Wolfskin Gravity Flex Pants

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

DELEN
Vorig artikelHaglöfs
Volgend artikelKatadyn