Keen

  Keen schoenen
  Keen schoenen

  Keen

  In de bijna 15 jaar van zijn bestaan heeft het Amerikaanse merk Keen dankzij zijn ondernemingszin en een innovatieve geest een reeks unieke producten weten te creëren die vandaag hun stempel drukken op de outdoormarkt. Keen schoenen zijn dan ook gemaakt op maat van actieve mensen hun levensstijl en buitenavonturen.

   

  Keen Europe is een dochter onderneming van Keen Inc. Portland, opgericht in 2003 in de Verenigde Staten. Keen schoenen, tassen, kleding en sokken voor outdoor en vrije tijd zijn te vinden in meer dan 5000 verkooppunten in meer dan 60 landen. Daarnaast kunnen fans in de Keen Garage-winkels in Portland, Palo Alto, Tokio, Toronto en Praag van een complete merkbeleving genieten. Ben je in de buurt, dan zijn deze winkels een bezoekje meer dan waard. Bij ons zijn vooral Keen schoenen populair en in vele winkels verkrijgbaar.

  Dé bekendste Keen schoenen

  De meest iconische en bekendste Keen schoenen zijn ongetwijfeld de verschillende varianten van de Keen Newport, een van de beste wandelsandalen ooit gemaakt en de eerste sandaal die de teen beschermt tegen de impact van stenen, boomstronken en oneffen ondergronden dankzij een hoge rubberen rand. Hierdoor is dit een van de weinige sandalen die ook echt geschikt is voor ruw terrein. Ondertussen bestaat de Newport in modellen voor mannen, vrouwen en kinderen in een scala aan kleuren.

  Lifestyle en outdoor

  De centrale gedachte achter de productontwikkeling van Keen is het feit dat mensen hun tijd tegenwoordig maar moeten zien te verdelen tussen werk, plezier en hun sociale leven. Het merk Keen bedacht hier zelfs een naam voor: HybridLife. Speciaal voor hen wil Keen dus producten ontwikkelen die de naadloze combinatie van diverse activiteiten mogelijk maken.

  Create, play, care

  De bedrijfsfilosofie en -cultuur van Keen tot slot weerspiegelen een bijzondere toewijding aan het opbouwen van een hechte community en een gezondere planeet waarbij de volgende drie woorden centraal staan: create, play, care. Dat het niet enkel bij mooie woorden blijft, is te lezen op Keens website. Zo stelt het merk $10 000 aan grants ter beschikking voor de ondersteuning van organisaties wereldwijd die verantwoord omgaan met de natuur en het buitenleven promoten. Keen is ook partner van verschillende non-profitorganisaties.

  Producten

  Keen Venture MID Leather – wandelschoen
  Keen The Venture – wandelschoen
  Keen The Karraig – wandelschoen
  Keen Axis Evo Mid – hikingschoenen
  Keen Terradora Ethos schoenen
  Keen Targhee EXP
  Getest: de Keen Terradora wandelschoenen, ideaal voor een stadshike
  Keen Terradora TrailFit
  Keen Galleo MID WP wandelschoenen
  Keen Arroyo outdoorsandaal
  Keen Versatrail kinderschoen

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Shop Lokaal

  DELEN
  Vorig artikelKatadyn
  Volgend artikelKlean Kanteen