Ledlenser

Of je nu tijdens de ochtendstond gaat vissen, midden in de nacht opstaat om bovenop een berg de zon te zien opkomen of graag in grotten klimt… Ledlenser hoofdlampen en zaklampen wijzen je altijd en overal de weg en verlengen je dag én je avontuur. Hiervoor maken ze gebruik van hoogkwalitatieve materialen en de nieuwste (led-)technologieën.

Ledlenser brengt de nacht tot leven

Het moederbedrijf van Ledlenser, Zweibrüder Optoelectronics, is een Duitse firma die in 1993 werd opgericht door de ondernemende tweelingbroers Rainer en Harald Opolka. Ledlenser Benelux is de trotse officiële verdeler voor de Lage Landen en wordt vertegenwoordigd door de familiale onderneming Dry Battery Sales NV, gevestigd in Kruibeke.

Soorten Ledlenser hoofdlampen en zaklampen

Bij Ledlenser vind je zowat elke soort hoofd- en zaklamp die je denkt nodig te hebben. Van handige lampjes voor aan je sleutelbos, over focusseerbare hoofd- en zaklampen voor uiteenlopende outdoordoeleinden, fietsverlichting en duiklampen, tot en met tactische zaklampen voor de industrie en professionals. Stuk voor stuk specifiek ontwikkeld met de verschillende gebruikers in gedachten en met een robuuste ergonomische behuizing en een hoge lichtopbrengst die zelfs onder zware omstandigheden jaren blijven presteren.

Zeer uiteenlopende gebruikersgroep

Ledlenser hoofdlampen en zaklampen zijn ideale verlichtingsoplossingen voor een zeer diverse gebruikersgroep: politieagenten, militairen, sportievelingen, doe-het-zelvers, elektriciens, loodgieters, werkmannen, hulpdiensten, outdooravonturiers… Kortom: iedereen die nood heeft aan hoogkwalitatieve verlichting met meer reikwijdte, een grotere lichtsterkte, een langere batterijlevensduur en een makkelijke bediening.

In het outdoorprogramma Bartel in het Wild op VIER zagen we Bartel van Riet samen met 2 bekende Vlamingen gedurende 72 uur back to basics gaan. Daarbij namen ze Ledlenser hoofdlampen met zich mee. Ook Karel Sabbe, wereldrecordhouder op de Pacific Crest Trail, een 4500 km lang looppad tussen Mexico en Canada en de beste Belg in de Marathon des Sables, is een fervent gebruiker van Ledlenser lampen. De lampen zijn getest in de meest uitdagende condities en dus zeker geschikt voor jouw volgende trip!

Slimme technologieën

Alle Ledlenser lampen maken gebruik van de gepatenteerde reflector-lens die de voordelen van reflector en lens afzonderlijk combineert. Dit is uniek en een innovatie die bij andere fabrikanten niet te vinden is. Hierdoor zijn alle Ledlenser lampen voorbeeld van een straf staaltje technologie en worden volgende technologieën mogelijk.

  • Het gepatenteerde Advanced Focus System, een van de beste focussystemen ter wereld, laat een naadloze overgang toe van homogeen cirkelvormig licht voor dichtbij (defocus) tot een scherp gebundeld licht voor veraf (focus).
  • De X-lens technologie gaat nog verder door de precisie en helderheid van niet één, maar verschillende reflectorlenzen te doen bijdragen aan de lichtervaring. Het resultaat: een hoogwaardige homogene schijnwerper en een scherp gebundeld grootlicht.
  • Rapid Focus en focusblokkering garanderen dan weer een snelle en handige bediening in functie van de situatie, waarbij de lampkop naar voor of achter geschoven wordt om te (de)focussen. Snel, eenvoudig, en met één hand.
  • Dankzij de Smart Light-technologie bepaal je zelf welke lichtfuncties je activeert door meermaals op de knop te drukken. Hierdoor heb je steeds het perfecte licht bij de hand voor eender welke situatie: boost, power, mid power, low power, strobe, knipperen enzovoort.
  • Een aantal lampen is ook uitgerust met het Floating Charge System, een zwevend laadmechanisme waarmee de lamp magnetisch opgeladen wordt.

Ledlenser lampen worden overigens nooit te warm door een ingebouwde temperatuursensor, ook niet als je ze lange tijd gebruikt. Dit beschermt jou tegen verbranding en de ledlamp tegen oververhitting. Alle Ledlenser hoofd- en zaklampen komen na online registratie bovendien in aanmerking voor maar liefst zeven jaar garantie.

Wil je meer weten over de Ledlenser technologieën neem dan zeker een kijkje op www.ledlenser.be/Technologie, waar bijvoorbeeld ook het verschil tussen een led- en een gloeilamp wordt uitgelegd en je meer te weten komt over candela, lumen en lux.

Producten

Ledlenser MH8 + Powercase – hoofdlamp
Ledlenser MH11 – hoofdlamp
Ledlenser ML6 – kampeerlamp
Ledlenser MH8 – hoofd/zaklamp
Ledlenser NEO6R – hoofdlamp
Ledlenser Neo 6R – oplaadbare hoofdlamp
Ledlenser NEO hoofdlamp
Winnaars Ledlenser MT 10 oplaadbare zaklamp bekend
Ledlenser MH10
Ledlenser MT10
Win een Ledlenser MT10 oplaadbare zaklamp
In de kijker: Ledlenser lampen brengen de nacht tot leven

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

17 + vijf =