Loksak

  Loksak beschermhoezen
  Loksak beschermhoezen

  Loksak

  Loksak beschermhoezen en -zakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Er zijn enkele verschillende soorten, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze hersluitbaar, volledig waterdicht, stofvrij en vochtvrij zijn. Ideale bewaarzakken om kostbare spullen in op te bergen.

   

  De oprichtster van Loksak beschermhoezen, Linda Kennedy, was een fervente duikster. Ze was op zoek naar een 100% waterdichte zak, maar omdat ze niets kon vinden, besloot ze er (eind jaren 90) zelf een te ontwikkelen. Al snel bleek dat de beschermhoesjes die ze ontwierp ook 100% beschermen tegen stof, zand, lucht en vocht. Hierdoor kreeg de aLoksak al snel de verdiende bijnaam ‘het elementproof beschermhoesje’. Niet alleen voor onderweg, maar ook voor dagelijks gebruik zijn de zakken dus een slimme oplossing.

  Loksak beschermhoezen uitgebreid getest

  De aLoksak is het resultaat van jarenlang onderzoek en zware testen door de Amerikaanse Marine (Navy SEALs) en Scuba Schools International, voorheen NASDS. Dit type Loksak beschermhoezen hebben een hermetische afsluiting: ze laten dus gegarandeerd geen water, lucht, stof of sneeuw door. De ultralichte transparante zakken zijn bovendien flexibel, geschikt voor een scala van toepassingen en omgevingen, in meerdere maten verkrijgbaar, recycleerbaar, hersluitbaar en tot 60 meter waterdicht.

  Wat kan er allemaal in?

  Tegenwoordig wil men tijdens het sporten in de buitenlucht of tijdens het reizen te allen tijde elektronische apparaat kunnen gebruiken, dat daarbij dan wordt blootgesteld aan de grootste gevaren, zoals vocht, zweet, regen, sneeuw, vuil, stof en zand. Ook belangrijke (reis)documenten, kleding of andere gevoelige producten worden eenvoudig en effectief gewapend (of beschermd) tegen vuil, zand of water. Ook goed om weten: de zakjes zijn supersterk, maar ook filterdun en touchscreen proof, je iPhone, iPad of smartphone kan je dus gewoon gebruiken en bedienen terwijl hij in een Loksak zit.

  Voor wie zijn er bedoeld?

  Loksak beschermhoezen zijn handig voor iedereen. Denk voor de aLoksak aan wandelaars (regen), duikers (water), wielrenners en mountainbikers (zweet, regen, modder), bouwvakkers (stof, zaagsel, vocht), hardlopers (zweet), strandgangers (zand), zeilers (water), surfers (water), skiërs (sneeuw), etc.

  Keuze uit aLoksak, Opsak, Shieldsak en Splashsak

  Naast de zeer bekende aLoksak-zakjes heeft het merk ook Loksak beschermhoezen en -zakken in het assortiment die op soortgelijke wijze ter bescherming dienen. Zo zijn er de Opsak-zakjes, die speciaal zijn ontwikkeld om producten geurvrij op te bergen. Denk aan voedsel dat zonder problemen op de kampeerplek kan worden bewaard of stinkende vuile was die je liever niet zomaar bij de rest van je kleding stopt. Om diefstal van elektronisch opgeslagen (identiteits)gegevens tegen te gaan zijn er de Shieldsaks, welke electronische signalen van radio frequentie-scanners blokkeren. Tot slot zijn er de Splashsaks, een combinatie van de bekende aLoksak-zakjes met stevige bevestigingshoesjes om bijvoorbeeld aan de broeksriem of rugzak te hangen. Handig voor als je het zakje altijd bij de hand wil hebben.

  Producten

  Loksak Shieldsak opbergzakje

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Youtube kanaal

  Shop Lokaal

  DELEN
  Vorig artikelLight My Fire
  Volgend artikelLowa