Mizu

  Mizu drinkbus
  Mizu drinkbus

  Mizu

  Wie kent hem niet? De praktische, herbruikbare roestvrijstalen Mizu drinkbus. Verkrijgbaar in een scala aan kleuren en formaten, en met een standaard of een brede opening. Alle 100% BPA-vrij, uiteraard. Verder heeft Mizu ook herbruikbare koffiemokken, thermossen en zelfs bestek in het gamma.

   

  Het Californische merk Mizu (Japans voor water) werd bijna tien jaar geleden opgericht door snowboarder Jussi Oksanen en een groep gelijkgestemde vrienden. De Mizu-familie strekt zich ondertussen uit over de hele wereld en opent de armen voor iedereen met een passie voor skateboarden, snowboarden, surfen of andere avontuurlijke buitenactiviteiten en een diepgaand respect voor de parken, bergen en oceanen waarin ze spelen.

  Mizu drinkbus van de bovenste plank

  De waterflessen van Mizu worden gemaakt van de hoogste kwaliteit food-grade 18/8 roestvrij staal, Hetzelfde duurzame, steriele en corrosiebestendige materiaal als dat van chirurgisch operatiegerei. Minimaal 25% van het gebruikt staal is bovendien gerecycleerd staal. In een eerder leven was het bijvoorbeeld een deel van een koelkast. Een voordeel van zo’n roestvrij stalen Mizu drinkbus is dat deze 100% BPA-vrij* is. Hierdoor geeft de fles geen chemische stofjes of nare smaakjes af aan het water.

  Goed voor mens, milieu en je portemonnee

  Een Mizu drinkbus kun je eindeloos bijvullen met goedkoop en gezond kraanwater. Mizu flessen zijn dus niet alleen goed voor het milieu en je gezondheid, maar ook voor je portemonnee. Bovendien worden alle waterflessen van Mizu gedekt door een levenslange garantie tegen fabricagefouten en een jaar garantie voor de verf en graphics op de fles.

  Dé fles voor actiesporters

  In samenwerking met bekende zustermerken als Volcom, Burton en Capita brengt Mizu regelmatig speciale edities van hun bekende roestvrijstalen flessen uit. Andere partnerbrands zijn Nixon, Electric, Poler, Roark en Girl & Chocolate Skateboards.

  Volledig customisable

  Kers op de taart: een Mizu drinkbus is volledig customisable! Wil je een drinkbus die bij je outfit past? Ben je lid van een sportclub en wil je een Mizu drinkbus in jouw teamkleuren? Trots op je werkplek en een ‘team drinkbus’ met bedrijfslogo? Of wil je op een feest of festival in plaats van met een fluo polsbandje, liever de show stelen met een originele glow-in-the-dark Mizu drinkbus? Mizu levert met plezier een gepersonaliseerd exemplaar af.

  Producten

  Mizu Urban Cutlery Set – bestekset
  Mizu M7 Adventure Kit – drinkfles met filtersysteem
  Mizu Mizu 360 V7 Kit Enduro Spearmint – drinkfles
  Mizu 360 V7 Kit Enduro – drinkfles
  Mizu Mizu 360 V7 Kit Enduro – drinkfles met waterzuivering
  Mizu M8 Enduro Army drinkbus
  Mizu S4
  Mizu M6 drinkfles
  Mizu Glass Bottle

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelMillet
  Volgend artikelNikwax