Nomad

  Nomad outdooruitrusting
  Nomad outdooruitrusting

  Nomad

  Het begon met dekbedden en slaapzakken, maar ondertussen vind je in het gamma Nomad outdooruitrusting ook outdoorkleding, wandelschoenen, tassen en rugzakken, slaapmatten en tenten. Alles gemaakt om het avontuur op te zoeken, ver en dichtbij huis.

   

  Nomad is in onze contreien zeker geen onbekende en zelfs wereldwijd kent het merk aantrekkingskracht. Maar wat maar weinig mensen weten, is dat Nomad zijn roots heeft in Nederland, meer bepaald in het kleine stadje Zevenaar. Zoals we het van onze buurjongens en -meisjes gewend zijn wil het merk het graag anders doen en het hart van avontuurlijke reizigers sneller doen kloppen. Met een hoogwaardige, kleurrijke collectie Nomad outdooruitrusting is het merk daar dit seizoen opnieuw in geslaagd.

  Van Polydaun naar…

  In 1965 ontwikkelde een Zweeds bedrijf een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken in Nederland. De woorden polyester en daun (dons) worden gecombineerd en het bedrijf genaamd Polydaun is geboren. De producten waren toen al opvallend kleurrijk, heel anders dan de vaak saaie tinten groen, blauw en bruin die in die tijd door het gros van de concurrenten werden gebruikt. Al snel had Polydaun de grootste productielijn voor slaapzakken in Europa op de rit. Scherp zakelijk inzicht en een originele aanpak gaf het merk een voorsprong op de concurrentie, waardoor het al sinds de beginjaren een toonaangevende positie in de outdoorbranche innam.

  … Nomad outdooruitrusting

  Een goed deccenium na het ontstaan van Polydaun werd het merk Nomad opgericht. Innovaties en vrij denken leiden uiteindelijk tot de ontwikkeling van de wereldberoemde 3D-Polarsoft vulling. Hiermee kon Nomad compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken maken, die door veel avonturiers werden gesmaakt. Sindsdien staat Nomad voor nomadisch, onafhankelijk en altijd in beweging en klaar voor ieder avontuur dat lokt. Vandaag ontwikkelt het merk een hele rits hoogwaardige kwalitatieve Nomad outdooruitrusting, van slaapzakken, matten, tenten en tassen tot outdoorkledij, wandelschoenen en accessoires. Bij Nomad geloven ze ook dat goede producten je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen. Vier decennia nadat Nomad zijn reis begonnen is, zijn veel van hun eerste producten nog steeds trouwe reisgenoten.

  Producten

  Verslag K42 Canarias Anaga Marathon 2018 Team Far Out
  Nomad Argon 12 rugzak
  Nomad Kids Travel Bed

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.


  DELEN
  Vorig artikelNikwax
  Volgend artikelNordisk