Pacsafe

Pacsafe bescherming en beveiliging van artikelen gaat een pak verder dan een stevig hoesje of scheurbestendig materiaal. Om diefstal te voorkomen moet je immers slimmer zijn dan de dief. Dat is dan ook het uitgangspunt van Pacsafe anti-diefstalaccessoires, beveiligingskabels, rugzakken, RFID-hoesjes en andere handige opbergzakjes en -tassen voor op reis en onderweg.

 

Lang geleden gaf iemand me ooit de tip om kippengaas aan de binnenkant van mijn rugzak te bevestigen, voor tijdens een lange Zuid-Amerikareis. Nu zag ik dat niet echt zitten. Ik was nog net geen twintig en had van mijn zuurverdiende centen een gloednieuwe rugzak gekocht, die ik niet vrijwillig wilde beschadigen. Gelukkig voor mij, ben ik die hele reis niets kwijtgeraakt (al kon dat niet zoveel zijn, er zat maar 11 kg in, wandelschoenen inclusief en in die tijd reisde je nog met travel cheques en een oude camera met rolletjes).

Een kale reis die niet zo kaal bleek

Een stel Australiërs was ongeveer in die tijd blijkbaar slimmer. Zij hadden ondertussen oceanen bevaren en meer dan 80 landen bezocht en kwamen met de Pacsafe op de proppen, een lichtgewicht netwerk van 1,5 mm slashproof staaldraad, inclusief een slot, dat je over je rugzak doet tijdens het dragen, maar ook aan een paal kan bevestigen om even een boodschap te doen. De vinding wint award na award en de twee vrienden openen hun eerste Outpac Designs-kantoor.

Awardwinnende antidiefstal- en beveiligingsproducten

Ook de jaren erna winnen verschillende producten uit de Pacsafe productrange awards, zoals meer recent de RFID-blockingoplossingen (Outdoor Industry Award 2010), de Ultimatesafe 32L-rugzak (Outdoor Industry Award 2011 en ILM Award in 2012) , de Z28 antidiefstalrugtas (iF Product Design Award), de Venturesafe 65l (Outdoor Industry Award 2013), de AT29 duffelbag op wielen (Carry Award 2014)… Naarmate dieven slimmer worden en technologieën en diefstaltechnieken veranderen, blijven de ontwerpers van Pacsafe producten ontwikkelen, om dieven zo steeds een stapje voor te zijn.

Uitgebreid gamma Pacsafe bescherming en beveiliging

Reizen is altijd een avontuur, maar soms ook een met minder leuke kanten. Zo goed als iedereen is al wel eens (een deel) van zijn bagage kwijtgeraakt en menigeen is al wel eens bestolen. Goed om weten dat je daar tegenwoordig heel wat tegen kan doen. En dan hebben we het niet alleen over ‘street smart’ zijn. Het Pacsafe assortiment van vandaag omvat niet alleen reisaccessoires, zoals riemen, kabels, sloten en mobiele kluisjes, maar ook rugzakken, stads-en vrijetijdstassen, damestassen, fototassen, motortassen en RFID-beveiliging. Naast veiligheid draagt Pacsafe ook kwaliteit hoog in het vaandel. Van deze producten kan je dus op alle vlakken zeker zjn.

Producten

Pacsafe Metrosafe X Sling Pack Denim – anti-diefstaltas
In de kijker: Pacsafe. Bescherm je spullen en de planeet
Pacsafe Daysafe Econyl Crossbody Ocean – reistasje
Pacsafe Vibe 28l Econyl – rugzak
Pacsafe Travelsave X15 schoudertas
Pacsafe Metrosafe LS200 Medium Crossbody Bag
Pacsafe Travelsave X15
Pacsafe Coversafe RFID nekportemonnee

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal