Peak Performance

Peak Performance begint in Åre, Zweden. Drie skiërs steken de koppen bij elkaar in een zoektocht naar de perfecte winterkledij. Van het een kwam al snel het ander en op zijn tiende verjaardag trok het merk The Great Outdoors in met een performante collectie Peak Performance sportkleding en outdooruitrusting. Vandaag biedt Peak Performance boven- en onderkleding, schoenen en uitrusting gegroepeerd in twee collecties: Active Wear en Urban Wear.

 

Peak Performance sportkleding

Peak Performance is in Scandinavië het grootste kledingmerk van functioneel ontworpen sportkleding. Sinds 1986 is het uitgegroeid van het geesteskind van drie skivrienden die op zoek waren naar kleding die ze ook wílden dragen, tot een toonaangevend sportmodemerk. Functionaliteit staat voorop, maar een eenvoudig, doch cool design is zeker niet onbelangrijk. Peak Performance sportkleding en outdooruitrusting is niet per se flashy (al zitten er zeker flashy en felgekleurde items tussen), maar ze springen zeker uit de band.

Peak Performance sportkleding geboren en getogen in Scandinavië

Ideeën voor nieuwe collecties groeien nog steeds in Zweden, te midden pure natuur, frisse lucht en het buitenavontuur dat de uitdagende omgeving daar biedt. De Active Wear-collectie is bedoeld voor buitensporten als wandelen, trekken, backpacken, reizen, hardlopen en uiteraard wintersporten, en bestaat uit broeken, jassen, tops, onder- en tussenlagen, tassen en accessoires, en voor de dames ook kleedjes en rokken. De juniorlijn is vooral nog op wintersport en vrije tijd gericht.

Passie, samenzijn en Peak Performance

De waarden waar het bedrijf voor staat, somt het netjes op de website op. Dat is ten eerste passie. Passie voor wat ze doen. Omdat ze een verschil willen maken in de branche en compleet achter Peak Performance sportkleding en outdooruitrusting staan. Daarnaast is er samenzijn. Peak ziet zichzelf nog steeds als het product van een vriendengroep die iets leuks bedacht. En dan is er de winning spirit natuurlijk, de Peak Performance, wat staat voor nooit opgeven en steeds je stinkende best doen om te bereiken wat je wil bereiken. Die kracht komt van binnenin.

Producten

Peak Performance Vislight C Jacket – outdoorjas
Peak Performance Chill Zip Hood Jacket – outdoorjas
Peak Performance Women’s Helium Lux Hooded Jacket – donsjas
Het ABC van de Scandinavische outdoormerken
In de kijker: Vislight van Peak Performance
Peak Performance Frost Dry Down Hood Jacket – donsjas
Peak Performance Women’s Track Tights jas
Peak Performance Crotona T-Shirt

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

DELEN
Vorig artikelVaude
Volgend artikelVibram FiveFingers