Poler

Het hippie- en hipsterparadijs van de VS, Portland, doet met Poler, voluit Poler Outdoor Stuff, een frisse wind waaien door de outdoorwereld. Poler outdooruitrusting ziet er anders uit, leuker, geestiger en soms kleurrijker dan je misschien gewend bent, maar daarom niet minder praktisch. Voor reizigers, fietsers, kampeerders, surfers en andere buitenfanaten die op een hippe manier outdoor willen beleven.

 

Poler outdooruitrusting

Poler Oudoor Stuff is een jong merk, opgericht in 2010 door fotograaf Benji Wagner en zijn vriend Kharma Vella, twee kerels uit Portland met een achtergrond in snowboarden en skateboarden die ook graag kamperen. Vele van hun bedenksels zijn ongetwijfeld aan het einde van zo’n dagen ontstaan, rond een kampvuurtje of napratend over secret spots onderweg.

Slimme Poler outdooruitrusting

Een van de opvallendste items is bijvoorbeeld de Napsack, een gepatenteerde slaapzak met een warme hoodie, twee steekzakken en gaten voor je armen en benen. Zo kun je rustig van en naar je tent hoppen met een soort oversized jas een of met slaapzak en al een boek lezen of ontbijten. Er zit zelfs een speciaal borstvakje op voor je telefoon, met een opening groot genoeg om oortjes aan te sluiten. Ook de rugtassen, tenten en een hele rits andere kampeerartikelen zijn duidelijk ontstaan uit liefde voor alles wat met het buitenleven te maken heeft.

Populair bij (stadse) natuurmensen

In de nauwelijks zes jaar van zijn bestaan, is Poler outdooruitrusting al ongekend populair geworden dankzij een innovatieve insteek en eenvoudig goed uitgewerkte ideeën. Het merk heeft ook een indrukwekkend team skaters en snowboarders rond zich verzameld, onder wie grote namen als Cairo Foster, Rick McCrank, Kenny Anderson, Jeremy Jones en Eero Ettala. Zelfs Nike is het hoge hipstergehalte van Poler niet ontgaan. Voor de derde keer op rij bundelden de twee hun krachten wat resulteerde in een stijlvolle kledingstukken voor skateboarders, surfers en stadse kampeerders.

Puur voor avontuur

Om het nog even samen te vatten: Poler outdooruitrusting is een collectie slim bedachte spullen voor reizigers en avonturiers, natuur- en stadsmensen die op zoek zijn naar een tent, rugzak, slaapzak of kampeeraccessoires die er niet alleen goed en hip uitzien, maar ook waar voor hun geld bieden. Het materiaal lonkt naar road trips en fantastische avonturen in de buitenlucht. Ideaal voor mensen die op hun eigen manier willen genieten van unieke belevenissen.

Producten

Polar Ignite 3 – fitnesshorloge
Polar Ignite 2 – sporthorloge
Polar Grit X, gps-horloge voor outdoorliefhebbers
Polar Vantage V en M – gps-sporthorloge
Even voorstellen: Polar V650 GPS-fietscomputer
Polar Vantage V – multisporthorloge
Verslag oriëntatieloop Lowe Alpine Mountain Marathon
Test verschillende Polar M430 features
Aan de slag met de Polar M430
Oriëntatieloop Lowe Alpine Mountain Marathon en test Polar M430
Polar M430
Polar M200 hardloophorloge

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.