Regatta

Regatta outdoor, een perfecte woordencombinatie om de uitgebreide collectie buitensport- en outdoorkleding voor mannen, vrouwen en kinderen, de wandel- en trailschoenen, outdoorsandalen, laarzen, het kampeer- en trekkingmateriaal en de vele accessoires in één adem te noemen. Geen buitenactiviteit te gek en geen gezin of vriendengroep te groot of te klein voor dit toonaangevend kwaliteitsmerk…

 

Regatta outdoor

Als je ergens weerbestendige nodig hebt, is het wel in Engeland. Dat het avontuur van Regatta bij een Britse familie begon, zal je dus waarschijnlijk niet zo verbazen. Wat opmerkzaam is, is de zeer uitgebreide collectie Regatta-outdoormateriaal en -accessoires van het op zich vrij jonge merk. Opgericht in 1981 en bij aanvang 12 koppen groot, spreken we nu van een derde generatie familiebedrijf dat in totaal bijna 1500 man tewerkstelt en in tientallen landen wereldwijd verkrijgbaar is.

Wie buitenavontuur vraagt, zegt Regatta outdoor

De familie Black, vader Lionel (bestuurder), zoon Keith (algemeen directeur) en dochter Joanne (aankoopdirecteur), hadden van meet af aan een duidelijk beeld van hoe en wanneer mensen outdoor beleven: vanaf de voordeur. Want zodra je die opentrekt, sta je buiten en ben je dus outdoor. Regen, wind, zon, een groen grasveld of ruig (berg)terrein… ‘Met Regatta outdoor materiaal houdt niets je nog tegen’, luidt de doelstelling van de familie Black.

Hoge kwaliteit, betaalbare prijs

Omdat outdoor bedoeld is voor iedereen, gaat Regatta outdoor prat op de kwaliteit, betaalbaarheid en stijlvolle looks van al zijn producten items. Een mooie snit, modebewuste look, goede afwerking, stijlvolle kleuren, de nodige technische bagage… Het merk heeft ook een eigen waterproof materiaal ontwikkeld, Isotex. Met deze innovatieve vezel wordt waterdichte en ademende kleding gemaakt met een waterkolom van 20 000 mm. Isolite heeft dezelfde eigenschappen, maar is ook nog eens ultralicht, terwijl Hydrofort een waterproof en windproof materiaal is.

Voor allerlei buitenavonturen

Een vaststaand feit is dat je van Regatta seizoen na seizoen inspirerende items mag verwachten, bedoeld voor hikers, bikers, backpackers en kampeerders, wandelaars, tuiniers, mensen die door weer en wind de hond uitlaten of naar hun werk vertrekken, moeders met kinderen in het park, kinderen in plassen, strandgangers… Wat Regatta betreft, is outdoor voor iedereen.

Producten

WIN een Kota Expedition 35l rugzak van Regatta!
Regatta Hyper Reflective II – T-shirt
Regatta Grier Jacket – regenparka
Regatta Bambalina Kids Jacket – regenjas
Regatta Lady Fairweather II regenlaarzen
Regatta Highside W – walking/trekking
Regatta Wentwood 3-in-1 Jacket – walking/trekking
Regatta Chaska Shorts Horizon broek
Regatta Printed Lever Multi Floral jas
Regatta Garforth Jacket
Regatta Oaklahoma II outdoorjas
Regatta Borderline Mid wandelschoen

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

DELEN
Vorig artikelPoler
Volgend artikelRubytec