Rubytec

Een microvezel reis- of sporthanddoek, reiskussen, opvouwbaar mes, hoofdlamp, drinkfles, reisbestek, kampeer, zonne-opladers, lampjes op zonne-energie, reisadapters, pop-up rugzak, haakjes met zuignap, bagageslot, handwarmers… vele Rubytec reisaccessoires zijn voor outdoorfanaten, backpackers en kampeerliefhebbers niet alleen superhandig, maar vaak onmisbaar.

 

Rubytec reisaccessoires

Wie kent hem niet, die groene microvezel handdoek voor op reis? Bamboe servies? Zaklampjes op zonne-energie? Handwarmers? Slotjes om je koffer snel te beveiligen? Stuk voor stuk handige Rubytec reisaccessoires en -benodigdheden die niet kunnen ontbreken in je rugzak, duffelbag of koffer.

Innovatieve Rubytec reisaccessoires en -benodigdheden

Rubytec is een op en top Nederlands merk, dat een stevige reputatie heeft opgebouwd als bedenker en leverancier van innovatie outdooraccessoires en reisbenodigdheden. In 1996 introduceerde het merk de eerste succesvol sneldrogende microvezel reishanddoek. Inmiddels zijn er hier al meer dan een miljoen van verkocht en verkoopt Rubytec een almaar groeiend assortiment aan handige, praktische en vernuftige producten.

Vijf productcategorieën

Er zijn vijf productcategorieën Rubytec reisaccessoires. Onder Eat & Drink vinden we drinkbussen vacuümflessen, voedingscontainers en travel mugs, alsook reisbestek, opvouwbare messen, bamboe borden, bakjes en koppen. In het gamma Personal Gear zit dus niet alleen die beroemde reishanddoek, maar ook een min-scheerapparaatje of een heerlijk reiskussen. Smart Energy omvat alles wat te maken heeft met zonne-energie, waaronder de energiestations, lampjes en hoofdlampjes. In de collectie Smart Gear springen de pop-up dagrugzak en de survivalarmband er meteen uit. En in de wintergear vind je overschoenen met spikes (voor die gletsjeroversteek) en handwarmers.

Merkwaarden en missie

De missie van het merk is duidelijk: Rubytec reisaccessoires ontwikkelen die reizigers, trekkers en kampeerders hun avontuur net iets makkelijker en leuker maken, met producten van een hoge kwaliteit, die een minimale impact nalaten op onze omgeving. Rubytec werkt samen met lokale distributeurs. In België is dat Robijns.

Producten

Rubytec Terre Compact Towel – reishanddoek
Rubytec Shira Bigshot 0,35L Dutch – isolatiebeker
Rubytec Koffieset: Drip + handmolen + Bigshot –
Rubytec Marlin Deluxe Compact Towel Blue XL – reishanddoek
Rubytec Kao Clip Flashlight Wood – zaklamp
Rubytec Shira Bigshot – drinkbeker
Rubytec Kao Nature Leaf – sleutelhanger/zaklamp
Rubytec Hiti Magic Heat – verwarmingselementen
Winnaars Rubytec Shira Hotshot isolatiebekers bekend!
WIN een set Rubytec Shira isolatiebekers Bigshot & Hotshot
Rubytec Terre Comfort Towel handdoek
Rubytec Texel Omni Towel
Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de leukste outdoorgadgets en hebbedingen
Rubytec Bulb usb-lampje
Rubytec Nihau Power Station

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal