Sea To Summit

  Sea To Summit

  Sea to Summit is een Australisch merk dat ingenieuze, functionele en mooie producten maakt voor een scala aan buitenavonturen. “No worries”, luidt de attitude van het merk. En die heb je ook niet, als je hun kampeer- en reisaccessoires eenmaal hebt geprobeerd.

  Als hardcore reizigers weren de productontwikkelaars van Sea to Summit waar ze op moet letten. Het materiaal dat we ontwerpen en maken is duurzaam, compact, licht, veilig en vooral superhandig. Waar je ook heen gaat, Sea to Summit maakt alles een stuk makkelijker.

  Waar het merk de mosterd zoal haalde? Bij Tim Macartney-Shape bijvoorbeeld, mede-oprichter van Sea To Summit alsook bergbeklimmer en auteur. In 1984 bereikte hij samen met Greg Mortimer als eerste Australiërs de top van de Mount Everest zonder extra zuurstof. In 1990 bedacht Tim een nieuwe uitdaging: de berg beklimmen vanaf zeeniveau – van Sea To Summit dus. En dat deed hij gewoon. Ook al duurde de expeditie uiteindelijk drie maanden.

  Design-perfectionisme

  Sinds het prille begin omarmt Sea To Summit een cultuur van design-perfectionisme. Vanuit een uithoek in West-Australië groeide Sea To Summit uit tot een meermaals bekroonde merk dat ondertussen in meer dan 60 landen wordt verkocht. De oorspronkelijke ethos ‘mensen uitrusten met het beste materiaal en hen inspireren’ blijft onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technieken, materialen, technologieën en productiemethoden stimuleren. 

  Buiten getest!

  No way dat je op kantoor de beste outdoor- en kampeeraccessoires ontwerpt. Om te ervaren of iets echt werkt, moet je gewoon naar buiten. Dat doen de medewerkers van Sea To Summit uiteraard graag. Het merk neemt niets voor vanzelfsprekend aan. Niet op de top en niet tijdens de afdaling. Dit is hoe Sea To Summit zijn ervaring doorgeeft. Door producten te ontwerpen die je dichter bij de buitenlucht brengt. Dichter bij het kampvuur. En ze hebben er al het plezier van de wereld in om ze te maken. En wij, om ze te gebruiken.

  Producten

  Hou je materiaal droog! Met deze dry bags van Sea-to-Summit
  Sea to Summit Telos Tr2 – vrijstaande tent
  WIN een volledig slaapsysteem van Sea To Summit t.w.v. meer dan €600!
  Sea to Summit Ember Ebi – slaapzak
  Sea to Summit Telos TS2 – tent
  De toolkit van een vanlifer
  Slaap lekker! Met een slaapsysteem dat bij je past
  Producten in de kijker: nu al favoriet!
  Slapen als Doornroosje (of een prins) met Sea to Summit
  Sea to Summit Stretch Lock – strapsysteem voor bikepacking
  Sea to Summit Ether Light XT – slaapmat

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Youtube kanaal


  DELEN
  Vorig artikelGonso
  Volgend artikelBioLite