Sidas

Elke voet is anders. Voor elke voet een op maat schoen maken, is uiteraard nagenoeg onmogelijk, maar een inlegzool creëren die een unieke indruk mogelijk maakt, dat kan wel en dat is precies wat Sidas inlegzolen voor sporten als hardlopen, hiken, fietsen, skiën én voor het dagelijkse leven op hun eigen en unieke manier doen. Technisch vooruitstrevend en vooral uiterst comfortabel.

 

Sidas inlegzolen

In 1975 bedachten drie ski-instructeurs een oplossing om de voeten tijdens het skiën meer comfort te bieden: ze maakten inlegzolen die zich perfect aan de voeten aanpasten. Het begin van de Sidas inlegzolen en The Original Foot Company.

Sidas inlegzolen, niet alleen voor wintersporters

Al snel richtte Sidas zijn pijlen ook op andere sporten én op Sidas inlegzolen voor dagelijks gebruik. In 1985 kwamen oplossingen voor mensen met voetproblemen bij, onder de naam Podiatech, waardoor patiënten een. Door samen te werken met voetspecialisten en de effectiviteit van hun producten ook wetenschappelijk te bevestigen, wint Sidas het vertrouwen van steeds meer retailers, consumenten en experts.

Ambitieus vijfjarenplan

2003 markeert de aanvang van een nieuwe expansieperiode. De business komt in handen van drie nieuwe uitvoerend bestuurders die in een ambitieus vijfjarenplan een groei van 54% opstellen door te focussen op nieuwe technieken, nieuwe takken van sport, een nieuwe productieplant en nieuwe markten wereldwijd. Een Sidas inlegzolen voor elk voettype, voor elke sport en voor elke dag.

100% aanpasbare inlegzolen

Sidas is vandaag de dag een toonaangevend merk dat 100% aanpasbare inlegzolen. Er zijn immers niet alleen voettypen (hol, medium, plat), elke voet heeft ook zijn eigen morfologie. Grootte, volume en vorm zijn altijd anders, zelfs de linker- en rechtervoet van dezelfde persoon. Bovendien veranderen onze voeten gedurende ons leven; ze passen zich aan ons veranderende lichaam aan. Vandaar dus het streven van Sidas om een oplossing te bieden voor iedereen.

Producten

Sidas 3 Feet Outdoor – inlegzool
Sidas 3Feet – inlegzolen
Sidas 3 Feet Activ – inlegzolen
In de kijker Sidas zolen: sta stil bij je voeten!
Sidas 3 Feet Outdoor inlegzolen
Foto’s OutDoor Friedrichshafen: de nieuwste outdoorschoenen
Sidas 3Feet inlegzolen

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.