Stance

Stance sokken haal je er zo uit, qua kwaliteit en al helemaal qua looks. In de Performance-collectie vinden we zowel skikousen als hardloopsokken, fietskousen en andere sportsokken. In de materialenmix zit (afhankelijk van het model) onder andere polykatoen, merinoswol, topkwaliteit katoen en cashmere, en er zijn zowel lage, middelhoge als hoge modellen kousen verkrijgbaar in werkelijk té gekke kleuren en prints.

 

 

Stance sokken

Ja, uiteraard kan je dertien in een dozijn witte sportsokken kopen. Maar wat zou de boel er een pak vrolijker op worden, moest iedereen op de weg en in het bos een paar kleurrijke, flashy Stance sokken aantrekken. Eerlijk waar, achter iemand aan lopen of fietsen met Stance sokken aan, brengt meteen een glimlach op je gezicht.

Stance sokken Made in the USA

Stance is een Amerikaans merk, opgericht in 2009 in San Clemente in het hippe Californië. Vijf kerels met ervaring in de sport- en outdoorindustrie, waaronder skateboarder Ryan Kingman en snowboarder Rick Alden, bedachten dat ze mogelijk een verschil konden maken met een product dat tot dan toe grotendeels vergeten werd in de onderste la: sokken. En gelijk hadden ze! Vrijheid, expressie en individualiteit spatten zo af van Stance sokken.

Van underground naar mainstream

Het kwintet had ook een poot in de underground scene en haalde daar de inspiratie voor een resem aan te gekke designs. Boksers, basketballers, surfers, rappers, graffiti- en andere artiesten hadden allen invloed of ontwierpen zelf bepaalde modellen. In 2015 werd Stance de officiële NBA-sok. Of hoe underground de mainstream sokkenwereld op zijn kop zette. Vandaag zijn Stance sokken te vinden in meer dan 40 landen.

Kousen om mee te sporten

In de Performance lijn vinden we Stance sokken voor verschillende sporten en kousen specifieke voor hardlopen, wintersport en basketbal. Er zijn lage, halhoge en hoge modellen, en zelfs kousen die reiken tot aan je dij. In de materialenblends zitten materialen als merinoswol, omwille van zijn antibacteriële en geurwerende eigenschappen, supima katoen, dat zeer sterk en erg zacht is, en cashmere, wegens zijn uitstekend vochtmanagement.

Producten

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

Youtube kanaal