TravelSafe

  Travelsafe EHBO
  Travelsafe EHBO-set en reisbescherming

  TravelSafe

  Voorbereid op reis gaan, doe je met TravelSafe EHBO-sets en reisbescherming. Een must voor iedere reiziger. In het assortiment van Travelsafe vind je zowel naast complete sets, ook muggennetten of klamboes, zonnebrandmiddelen, ORS, een extractor (bijvoorbeeld voor wespensteken) of een tekenpincet, bugsheets, reishanddoeken en accessoires voor op reis.

   

  Iedereen die op reis gaat, komt ongetwijfeld in een situatie terecht waarop hij dacht ‘Had ik maar’… een muggennet en bugsheet meegenomen, zo’n ultralicht reishanddoekje in mijn rugzak gestopt, een complete reis-EHBO voorzien… Ongemakken en ongelukjes zitten in een klein hoekje. Een voorbereid reiziger is de hele groep waard.

  Compleet assortiment voor op reis

  TravelSafe biedt een erg compleet programma artikelen om gezondheidsrisico’s en ongemakken tijdens de reis tot een minimum te beperken. Alleen al in TravelSafe EHBO heb je een enorme keuze: basis EHBO, een kit voor avonturiers, voor gezinnen, voor wandelaars, voor trails, voor fietsers, een waterdichte kit en een speciaal voor teken. Idem dito voor de muggennetten of klamboes: boxmodellen, pyramidemodellen, een wildernisklamboe, een die je op verschillende manieren kan ophangen, een pop out-model…. Ook heeft TravelSafe verschillende handige accessoires voor op reis, zoals zeepblaadjes, geïmpregneerde washandjes, een toiletbrilbedekker, etc.

  Toonaangevend en betrouwbaar

  Door intensieve samenwerking met tropendeskundigen, artsen, ziekenhuizen en diverse overheidsinstellingen slaagt TravelSafe er steeds weer in toonaangevend te blijven met producten die voldoen aan de laatste voorschriften en eisen voor wat betreft het verkleinen van gezondheidsrisico’s voor de reizigers naar risicolanden. TravelSafe is lid van het Nederlands Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) en van The International Society of Travel Medicine (ISTM). Via deze instellingen blijft TravelSafe op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reizigersadvies.

  Zustermerken

  Travelsafe is een zustermerk van Active Leisure en Eurotrail. Active Leisure staat bekend als fabrikant van duurzame outdoorproducten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waaronder reistassen, rugzakken, dagrugzakken en hydratatierugzakken als babydragers, tenten, slaapzakken, matjes en tal van handige outdoor- en reisaccessoires. Eurotrail biedt naast traditionele tenten ook een serie oppomptenten.

  Producten

  Travelsafe Globe Emergency Kit EHBO
  Travelsafe Cocoon klamboe

  Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

  Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.

  Shop Lokaal

  DELEN
  Vorig artikelTilley
  Volgend artikelTrek ’n Eat