X-Socks

X-Socks, een onderdeel van functioneel ondergoedmerk X-Bionic, is in één ding gespecialiseerd: sokken. Er zijn X-Socks sportkousen om mee te reizen, hardlopen, fietsen, wandelen, trekken, skiën, etc. Een dingen hebben ze alle gemeen: ze gaan prat op Duitse technologie, Zwitserse precisie en Italiaanse textielkennis. Met een verdomd goede sportsok als resultaat.

 

X-Socks sportkousen

Wie topprestaties verwacht van de producten die hij koopt, zal content zijn met zijn nieuwe X-Socks sportkousen. X-Socks vertrouwt hiervoor op Europese traditie. X-Socks producten worden volgens degelijke en wereldwijd gewaardeerde en gerenommeerde Duitse technologiën, met Zwitserse precisie gemaakt in Noord-Italië, waar de kunst van het maken van garens en textiel al generaties onovertroffen is en de kwaliteit van traditionele Italiaanse textielfabrieken legendarisch. Het resultaat is een unieke reeks high tech sokken, anatomisch gevormd, comfortabel en prestatie-ondersteunend.

Denktank X-Technology

X-Socks is een van de hersenspinsels van de X-Technology, een denktank onder leiding van ing. Prof. Bodo W. Lambertz (een mondvol, we houden het wel bij Bodo), waar ingenieurs, wetenschappers, textielexperts en atleten vooral worden aangemoedigd om out of the box te denken. Bodo groeide op in Zuid-Afrika, kwam in 1976 naar Duitsland en woont nu in Zwitserland. Hij heeft een doctorstitel industrieel ingenieur en adviseert verschillende bedrijven. Bodo nam wereldwijd reeds meer dan 360 awards in ontvangst voor vele van zijn innovatieve ideeën, waaronder dus X-Socks sportkousen.

X-Socks sportkousen

In 2000 was X-Bionic, waar X-Sokcs deel van uitmaakt, een van de weinige bedrijven die de ontwikkeling van kledingstukken op een zeer wetenschappelijke manier benaderde. Wat maakt dat ons lichaam tot het uiterste kan gaan? Wat kunnen we leren van de natuur? Hoe kan textiel sporters helpen om hun energie efficiënter dan ooit te gebruiken? De eerste X-Socks sportkousen zagen het daglicht, dan volgde een innovatieve jas. Vervolgens tights… Net als bij vele ontwikkelingen worden de producten van X-Socks en X-Bionic nog steeds voortdurend verbeterd. De wetenschap zit immers nooit stil.

Producten

X-Socks Trek X Linen – wandelsokken
X-Socks Trek Silver Socks – wandelsokken
X-Socks Trekking light black – outdoorsokken
X-Socks Outdoor – outdoorsokken
Win X-Socks Outdoor, de perfecte trekkingkousen
X-Socks Trekking light black sokken
X-Socks Trekking Merino Light
X-Socks Speed Two hardloopsokken
X-Socks Trekking Summer

Gebruik onze Store Locator voor een overzicht van verkooppunten!

Dankzij onze handige Store Locator vind je snel een winkelpunt bij jou in de buurt.