Home Featured Merk gespot: de zotte prints van Kavu

Merk gespot: de zotte prints van Kavu

0
Merk gespot: de zotte prints van Kavu

Nieuw in de portfolio van de Belgische verdeler van outdoormerken Hike-A-way is het Amerikaanse lifestyle-/outdoormerk Kavu. Denk zotte prints, originele kleurencombinaties, aangename materialen… een merk met een hoek af. Kijk maar naar deze paar highlights uit de zomercollectie en je zal begrijpen wat wordt bedoeld. Designed for fun!

Te leuke hebbedingen voor haar

Ladies Cut Back Dress

Een essential in elke lente- en zomergarderobe! Combineer deze jurk voor een trendy look met hippe sneakers of ga voor een layed-back beach vibe met slippers.
Verkoopprijs: € 45.

Ladies Kelowna Pullover

Deze relaxte retro pullover is perfect voor een koffiedate in de stad, een knusse avond bij het kampvuur of een zonsondergang aan het strand. Deze pull covers it all!
Verkoopprijs: € 90.

Ladies San Blas Dungarees

Ontworpen om OVERAL EN ALTIJD te dragen. Deze overall met relaxte fitting voelt als thuiskomen. Draag ze casual in de tuin, trendy op een muziekfestival of chill on the road.
Verkoopprijs: € 100.

Ladies Short Leilanas

Of je urenlang op het water drijft of geniet van je favoriete koude drankje  aan de waterkant, deze stretch short met kleurblokken is jouw nieuwe zomerfavoriet.
Verkoopprijs: € 75.

En nog zottere must haves voor hem

Men’s Teannaway Pullover

Een lichte stijlvolle layed-back fleece die geschikt is voor allerlei outdoor activiteiten, maar ook werkt voor luie dagen indoor of een avondje in de pub. Niet voor niets een bestseller!
Verkoopprijs: € 100.

Men’s Get It Tee

Kavu’s signature T-shirt met korte mouwen en ronde hals, kleine logo op de borst en hippe, typische KAVU, zeefdruk print op de achterzijde.
Verkoopprijs: € 40.

Men’s Chilli Light Pants

Bij Kavu zijn ze trots om deze speciale uitvoering uit 1997 helemaal terug te brengen – de Chilli Lite Pant. Klaar voor jouw volgende avontuur en perfect voor het hele jaar door!
Verkoopprijs: € 90.

Meer info:
www.hikeaway.be
https://kavu.eu

 

 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

acht − 3 =