Home Adverteren

Adverteren

Adverteren in de papieren versie van outdoormagazine Far Out of op www.farout.be? Graag! Want zonder uw bijdrage zou Far Out simpelweg niet kunnen bestaan. Anton De Groot informeert je graag over de verschillende advertentiemogelijkheden en samenwerkingsverbanden met Far Out.

De papieren versie van Far Out bestaat sinds 2005! Het magazine is uitgegroeid tot een jaarlijkse gids voor outdoorliefhebbers, om te verzamelen en te bewaren. Op een oplage van 20.000 exemplaren wordt Far Out gratis (sinds 2015) verspreid via outdoorspeciaalzaken, winkels, bars en horeca-gelegenheden in Vlaanderen en de Vlaamse rand rond Brussel. Via de Klim- en Bergsportfederatie (KBF) komt Far Out eveneens rechtstreeks bij hun leden terecht. Tijdens aan outdoor gerelateerde evenementen zijn wij vaak aanwezig om de verdeling van Far Out verder te optimaliseren.

Farout.be is het ideale medium om alle outdoorliefhebbers te bereiken en op die manier met uw product, evenement of actie te laten kennismaken.

Wens je vrijblijvend meer informatie over onze unieke formules, neem dan contact op met Kompanion BV, Anton De Groot, via +32(0)486 333 434 of info@farout.be.