Home Merken Merk gespot: een streepje extra zon met Sunski

Merk gespot: een streepje extra zon met Sunski

0
Merk gespot: een streepje extra zon met Sunski

Wie Californië zegt, denkt aan zon, zee, strand. Geen betere plek om een zonnebril merk te starten, moeten schoolvrienden Tom en Michael gedacht hebben. Hun idee is simpel: gepolariseerde zonnebrillen die evengoed aanvoelen als ze eruit zien. In elk model en in elk nieuw ontwerp vind je dan ook de perfecte mix van stijl, fit, prijs/kwaliteit, prestatie en duurzaamheid.

Sunski brillen worden gemaakt from scratch in hun eigen atelier in San Francisco. Sunski heeft een eigen proces ontwikkeld om afvalmaterialen een nieuw leven te geven. Zo worden de frames uit gerecycleerd polymeer gemaakt waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook nog eens licht, sterk en uitermate comfortabel zijn om dragen.

Baia

Een moderne interpretatie van de ‘John Lennon’-bril, de klassieker uit de jaren ’60. De combinatie van het tijdloze metalen montuur en de perfecte pasvorm vormt moeiteloos een look uit die altijd in de mode zal blijven.
Verkoopprijs: € 120.

Treeline

Wat krijg je als je de klassieke pilotenbril kruist met de iconische gletsjerbril? Juist. De Treeline. Hèt montuur voor de moderne ontdekkingsreiziger.
Verkoopprijs: € 120.

Couloir

Een gedurfde, rechthoekige stijl geïnspireerd door architectuur en de auto-industrie. Dit heldere en precieze montuur heeft magnetische, afneembare zonnekleppen. Het unieke morsecode-patroon zorgt voor de ultieme zonnebescherming, of je nu een dagje wil cruisen in de bergen of liever vertoeft op het strand. Verkoopprijs: € 120.

Astra

De op Top Gun geïnspireerde pilotenbril heft een modern jasje gekregen. De lichte constructie zorgt voor een minimale belasting zodat je bijna zou vergeten dat je de Astra draagt. Verkoopprijs: €120

Dipsea

De ‘Sunksi’-bestseller Dipsea is vernoemd naar het favoriete wandelpad van de designers in de San Francisco Bay. Deze bril combineert feiloos de stijl van de stad met de mindset van het buitenleven. Perfect voor de trendy levensgenieter! Verkoopprijs: €70.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 + negentien =