EOFT2024
Home Featured WIN het nieuwe handboek ‘Bergbeklimmen beginners’ van de KBF

WIN het nieuwe handboek ‘Bergbeklimmen beginners’ van de KBF

2
WIN het nieuwe handboek ‘Bergbeklimmen beginners’ van de KBF

Ben je klaar om de wereld van het bergbeklimmen te verkennen? Het gloednieuwe handboek ‘Bergbeklimmen Beginners’ is dé gids die je nodig hebt! Fijn nieuws dat we van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF) twee exemplaren van dit praktische boek mogen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

De KBF is de unisportfederatie voor klim- en bergsport in Vlaanderen, erkend en gesubsidieerd door Sport Vlaanderen. Met meer dan 13.000 leden ondersteunt en promoot de KBF een veilige uitoefening van de klim- en bergsport in binnen- en buitenland.

WIN het handboek ‘Bergbeklimmen Beginners’ t.w.v. € 30

‘Bergbeklimmen Beginners’ biedt je een stevige basis in de essentiële kennis en technieken die nodig zijn voor alpinisme. De auteur, Bart Overlaet, is een gecertificeerde ski- en berggids. Bart is licentiaat LO (KU Leuven), geeft les in het secundair en is sinds 1980 intensief met bergsporten bezig. Tijdens een ver doorgedreven training (2004-2009) doorliep hij het volledige officiële opleidingstraject voor ski- en berggids. 
 
Met gedetailleerde uitleg en praktische tips, is dit handboek een waardevolle gids voor iedereen die deelneemt aan een KBF-beginnersstage bergbeklimmen, maar ook een handig naslagwerk voor wie zijn kennis wil verdiepen of opfrissen.
 
Op een zeer begrijpbare en overzichtelijke manier leer je meer over voortbewegingstechnieken, touwhandeling, inschattingsvermogen en risicomanagement, gebaseerd op internationale inzichten en leermethoden van Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse alpiene opleidingen.
 
Kortom: of je nu een opleiding volgt of zelfstandig aan de slag gaat, dit handboek is je perfecte metgezel voor een veilige en succesvolle klimervaring. Wie weet beklim je binnenkort adembenemende toppen, zoals de Ortler, Wilspitse en de Pointes de Mourti!

Meedoen aan de wedstrijd is simpel

1. Geef het antwoord op volgende wedstrijdvraag voor maandag 5 augustus.
Klim- en bergsportfederatie organiseert jaarlijks een fotowedstrijd. Wat is het thema van de wedstrijd van 2024?
Tip: Het antwoord vind je op de nieuwspagina van KBF Vlaanderen.
PS: meedoen aan de fotowedstrijd kan nog tot 21 september.
 

2. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans!
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/klimenbergsportfederatie

#klimenbergsportfederatie #samenhogerop

3. De twee gelukkige winnaars maken we uiterlijk dinsdag 6 augustus 2024 bekend.

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken gaat je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

    EOFT2024

    2 REACTIES

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    9 − 3 =