Home Berghen WIN stevige CIMON KIDS wandelschoenen van het Belgische BERGHEN

WIN stevige CIMON KIDS wandelschoenen van het Belgische BERGHEN

0
WIN stevige CIMON KIDS wandelschoenen van het Belgische BERGHEN
(c) Berghen, Elien Jansen

Het nieuwe schooljaar lijkt nog maar net begonnen en de herfstvakantie is alweer bijna daar. Als je dan net als wij meteen denkt aan mooie boswandelingen en buitenavonturen met je kroost, dan hebben we goed nieuws. Van het Belgische kwaliteitsschoenenmerk BERGHEN mogen we namelijk een paar CIMON KIDS wandelschoenen weggeven. Meedoen aan de wedstrijd is simpel, dus waag je kans!

Wie het Belgische merk Berghen kent, weet dat hun schoenen alles in huis hebben om bergen te verzetten, symbolische of echte. Berghen rust al meer dan 30 jaar families uit voor al hun wandelavonturen. Hun designs verenigen het beste van twee werelden: het is een product van Belgische bodem, op een eerlijke en duurzame manier gemaakt in Europa door de beste Italiaanse en Portugese schoenmakers.

WIN een paar CIMON KIDS wandelschoenen voor kinderen

Deze halfhoge wandelschoenen voor kinderen combineren stijl, duurzaamheid en functionaliteit, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor jonge avonturiers. Ze staan bekend om hun lichte gewicht, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden, maar bieden ook essentiële enkelsteun en stabiliteit, perfect voor tochten in heuvelachtig terrein of op ongelijke paden.

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Enkelsteun en stabiliteit: de hogere schacht van de schoenen zorgt voor extra enkelsteun, wat cruciaal is voor kinderen om zich veilig uit te leven in uitdagend terrein.
  2. Materiaal: gemaakt van suède en versterkt met stevig nylon, bieden deze schoenen zowel zachtheid als duurzaamheid.
  3. Waterdicht: een speciaal Berghen-Tex-membraan maakt de schoenen waterdicht en ademend, ideaal voor wandelingen in natte omstandigheden.
  4. Duurzaam: versterkingen van glasvezel in de hakken en bij de veterogen zorgen voor extra duurzaamheid en een lange levensduur van de schoenen.
  5. Comfort: ondanks hun robuuste bouw zijn de schoenen licht en soepel, wat belangrijk is als je langere afstanden wil afleggen.

Onderhoudstip:

Voor het behoud van de kwaliteit en levensduur van suède schoenen is het belangrijk ze goed te reinigen en minstens elk seizoen te behandelen met een impregneermiddel voor suède/nubuck. Dit houdt de schoenen in topconditie en zorgt ervoor dat je kinderen altijd klaar zijn voor hun volgende avontuur.

Meedoen aan de wedstrijd is eenvoudig

1. Geef het ANTWOORD op de volgende wedstrijdvraag: Hoeveel verkooppunten telt Berghen in België? Tip: dit zie je eenvoudig op de kaart met verkooppunten op de website van Berghen.

2. Wat is de gewenste maat? De Cimon Kids is beschikbaar van maat 25 t/m 38. Check de maat in deze maattabel.

3. Vul je antwoord op vraag 1, 2 en je gegevens vóór maandag 14 september 2024 in op het wedstrijdformulier hieronder. (*) Alleen complete mails komen in aanmerking, dus mét het antwoord op de wedstrijdvraag, je naam, adres- en contactgegevens.

4. Deelnemers die ons volgen op Instagram of Facebook maken een extra kans
www.instagram.com/farout.be of www.facebook.com/farout.be
www.instagram.com/Berghen_shoes of www.facebook.com/Berghen4U

#faroutgreatoutdoors #BerghenAdventures #Berghen_shoes #Berghen 

5. Een onschuldige hand trekt maandag de winnaar en maakt deze dinsdag 15 september bekend.

Veel succes en geniet van de herfst!

    Ja, ik wens op de hoogte te blijven van verdere winacties en het laatste outdoornieuws.
    (Optioneel.)

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de website.
    (Je kunt het formulier alleen versturen als je dit vakje aanvinkt.)*

    Lees hier onze algemene voorwaarden. Door dit vakje aan te vinken ga je uitdrukkelijk akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens door Far Out in overeenstemming met ons privacybeleid en voor de doeleinden daarin bepaald. Je bent niet verplicht om je toestemming te geven en je hebt steeds het recht om je toestemming op elk ogenblik en zonder opgave van redenen in te trekken, zonder dat de rechtmatigheid van de verwerking gebaseerd op de toestemming voor de intrekking wordt beïnvloed. Gelieve ons in dat geval een e-mail te sturen.

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    6 − twee =