Belg schiet aan’t sporten

De feestdagen zijn voorbij en België maakt haar voornemens waar. Althans toch op sportief vlak – want al bij al is dit geen politieke site. Zoekertjessite 2dehands.be ziet alsof een verhoogd verkeer aan sportmateriaal. 

Deze tweedehandssite zag in deze eerste weken na de feestdagen dat het sportmateriaal weer goed verkocht werd. Voornamelijk fitnessapparaten zoals de loopband, crosstrainer en hometrainer werden weer populair.

Toch was ook een stevige klim in het fietsmateriaal te vinden. Vergeleken met een normale periode steeg de doorverkoop van fietsen met maar liefst 21,55%, waarbij zowel racefietsen als mountainbikes goed hun weg naar een nieuwe eigenaar vonden.

Al kunnen we een verhoogde sportiviteit in België alleen maar toejuichen, mijn realistische zijde biedt me toch een positieve blik op dit nieuwtje: Wanneer de goede voornemens over een kleine maand voorbijrazen, zal er weer heel wat mooi sportmateriaal te vinden zijn op de tweedehandssites.

obv onderzoek van www.2dehands.be