Fietsrugzakje

Is’t te vroeg om al naar de lente uit te kijken? Om al met weke ogen te hopen op het moment dat we onze warme jassen kunnen weghangen en in frisse zomerkledij terug de fiets op kunnen springen? Met de rugzakken van Dare 2b hoeven we alvast geen dorst te lijden. 

Voor elke fietser een drinkrugzak, zo lijkt het nog tamelijk onbekende fietskledijmerk te denken. In de nieuwe collectie zitten alvast drie formaten.

In de Classic Hydropack krijg je niet veel meer dan een drinkzak van twee liter. Ideaal dus voor de fietser of loper die ook niet meer dan dat mee hoeft te zeulen. De elastiek aan de voorzijde biedt gelukkig toch de oplossing om – indien nodig – een vest of regenjasje weg te hangen. Prijs: €30.

classic hydropack

De Large Hydropack is dan weer bedoeld voor de fietser of loper die toch een extra snack of trui hoopt mee te krijgen. Deze ietwat bredere rugzak biedt iets meer plaats dan de Classic Hydropack, al blijft het een puur functionele drinkrugzak. Prijs: €40

large hydropack

Wie er meteen een stevige dagtocht van wil maken, is dan weer beter af met de 25l Daypack, of haast de extra extra large hydropack. Deze tas is dan weer echt de term rugzak waardig, door zelfs het onderscheid te maken tussen een groot en een klein compartiment, plus het reeds gekende elastiek voorvak. Voor als het iets meer moet zijn. Prijs: €45

25l daypack

Alle informatie binnenkort op nl.dare2b.com, al is deze site momenteel nog in de ban van haar wintercollectie.

Koop lokaal