Home Nieuws Haglöfs Vassi wint ISPO Outdoor Award

Haglöfs Vassi wint ISPO Outdoor Award

0

Haglöfs heeft op de sportbeurs ISPO de ISPO Award gekregen voor de nieuwe winterjas Vassi. De jas had als bedoeling de meest geschikte ski-jas te vormen voor elke wintersporter. Zelfs nu de jas nog niet in de winkels ligt, lijkt Haglöfs hier met deze Award in geslaagd te zijn. 

De jury achter deze Award in de categorie “Action Apparel” bestond uit een internationale groep sport journalisten en experten, die de Vassi kozen op basis van criteria als innovatie, design en prestatie. “De Vassi is een combinatie van vele goede details waar een jas over moet beschikken om extreem gebruiksvriendelijk te zijn”, zo klinkt het bij de jury.

Nicholas Warchalowski, CEO van Haglöfs, is alvast tevreden met de bevestiging. “We werken er de laatste tijd aan om de samenwerking met onze Haglöfs aanhangers zo uit te werken dat we kunnen leren van hun ervaring, gedachten en ideeën en deze zelfs in onze productontwikkeling te kunnen verwerken. Deze award is de bevestiging dat deze strategie haar vruchten afwerpt’, aldus Warchalowski.

Meer informatie op www.haglofs.com.